StoryEditorOCM
Životvatreni iz metkovića

Sin na ponos! Bruno Petković roditeljima darovao kuću u Zagrebu, nogometaš ne skriva koliko mu znače otac i majka

Piše Scena SD
16. lipnja 2024. - 10:00

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Dinama Bruno Petković ne libi se deklarirati kao veliki vjernik koji potječe iz takve obitelji a naglaskom na majku Ružu, Hercegovku iz Crvenog Grma kraj Ljubuškog i veliku vjernicu, piše Imperijal.

Kao što je Joško Gvardiol odmah čim je sklopio prvi važni ugovor u svom životu, onaj s RB Leipzigom mami Sanji i tati Tihomiru te sestrama Loreni i Franki kupio kuću nadomak jezera Rakitje između Zagreba i Samobora tako se i Bruno odlučio na nekretninski dar roditeljima u presudnom životnom trenutku.

image

Bruno Petković

Josip Bandic/Cropix

Malo rije rođenja sina 3. travnja 2001. godine, kojeg je dobio s nekadašnjom manekenkom Ivom Šarić, Bruno je povukao potez vrijedan divljenja prema svojim roditeljima.

Naime, on je u zagrebačkoj Dubravi 16. svibnja 2019. uknjižio kuću katnicu s potkrovljem koju je kupio u srpnju 2018. godine. Tu je nekretninu 22. ožujka 2021. prepisao na oca Jakova i majku Ružu po pola. No, i dalje na adresi te svoje bivše kuće u Dubravi ima registriranu djelatnost profesionalnog nogometaša. Inače, Iva Šarić koja je svom prezimenu dodala i Petković godinama živi u urbanoj vili u zagrebačkoj Vinogradskoj ulici. Investitor u tu vilu bio je bivši Vatreni Dario Srna, piše Imperijal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 10:02