StoryEditorOCM
ŽivotJOŠ MALO

Samo se sati broje do crkvenog vjenčanja Ane Gruice Uglešić, zavjeti će se izmijeniti u mjestu blizu Splita

Piše MOZAIK SD
18. kolovoza 2023. - 17:59

Od kada je objavljeno da se Ana Gruica Uglešić uskoro crkveno udaje, njezine društvene mreže redovito se prate kako bi se otkrili neki detalji svečanosti.

Veliki dan je zakazan za sutra, a kako je Story nedavno objavio ceremonija crkvenog vjenčanja održat će se u Sitnom Gornjem  odakle potječu Anini roditelji, dok će se svadbeno slavlje održat u restoranu na splitskim Bačvicama.

Domaći kreator Ivica Skoko objavio je prije tri tjedna fotografiju u društvu s Anom Gruicom uz koju je znakovito napisao: "Uživao sam na večeri sa mojom @anagruica. Neraskidivo prijateljstvo koje traje punih 26 godina. Voli te tvoj Skoko puno i vidimo se uskoro u Splitu."

Mediji su odmah povezali kako će upravo Ivica Skoko biti zadužen za Aninu haljinu u kojoj će otplesati prvi ples. Podsjetimo, ranije se pisalo da će mlada nositi tri haljine dizajnerice Matije Vuice.

Dan prije dugoočekivanog crkvenog vjenčanja, Ana Gruica Uglešić odradila je posljednje pripreme u teretani, gdje je bila već od osam sati ujutro, piše Story. Dosadašnji rezultati vježbanja itekako su vidljivi jer je Ana nosila sportski topić i kratke hlačice.

Podsjetimo: Ana i Boran vjenčali su se pred matičarem na Šolti prije pet godina nakon dva tjedna zaruka.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 13:57