StoryEditorOCM
PanoramaSUZE U OČIMA

Ana Gruica otkrila čiju haljinu nosi: Sjećam se prvog članka o meni u Slobodnoj, to je meni bilo kao naslovna Vougea!

9. lipnja 2023. - 21:27

"Naravno da je posebna haljina za večeras, Arileo je haljina, ali posebna je i prigoda u kojoj je sve nekako i splitski i dalmatinski, pa i modni brend" - kazuje nam nasmiješeno Ana Gruica Uglešić.

"Čitam Slobodnu redovno, naravno. Sićan se kad je izišao prvi članak o meni u Slobodnoj, na mojim počecima, to je meni bilo toliko važno, kao naslovnica Vougea! To je imalo tu težinu! Imala san 16 ili 17 godina i izašao je članak "splitska Jennifer Lopez"! 

Cila san bila euforična! Cila familija je išla kupit‘ novine, bila je neka slika sa Sustipana, bila je priča o meni kao prvoj pratilji Miss Hrvatske...

Sad sam se sjetila zapravo prvog članka! Pripreme za izbor Miss Hrvatske, ja u baletnoj sali u Tolstojevoj... Slobodna je bila jako bitna, moram priznati da je Slobodna Dalmacija stvorila sve nas cure iz Dalmacije koje smo krenule u neki javni poziv.

image

Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić

Ante Čizmić/Cropix

Dok nije bilo interneta, užasno je bilo važno tko je izašao u novinama! Sve splitske misice su željele izaći u Slobodnoj. I sve smo napravile nacionalni iskorak preko Slobodne Dalmacije!

Još uvijek volim pogledati štampano izdanje, to mi je baš gust. Samo danas nemamo baš vremena kao nekad za čitanje na miru. Kako je sve užurbano, itekako pratim sve što izađe online.

Štampano ipak ima neku draž svima nama starijima, pričinja nam neko zadovoljstvo..." - rekla nam je splitska glumica, koja na proslavi uživa u društvu supruga Borana Uglešića.

Iako su joj oči suzno zasjajile dok je evocirala drage uspomene...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:45