StoryEditorOCM
ŽivotNIJE OKLIJEVALA

Pogledajte što je ova 5-godišnjakinja napravila kada joj je pozlilo mami, njezina reakcija oduševila hitnu službu

Piše MOZAIK SD
8. ožujka 2023. - 14:13

Malena djevojčica iz Lübecka, u njemačkoj Saveznoj zemlji Schleswig-Holstein, učinila je nešto što bi rijetko koji drugi 5-godišnjak znao, piše Fenix.

Naime, u ponedjeljak je njezinoj 37-godišnjoj majci pozlilo. Kada je djevojčica primijetila da joj mama ne može pravilno govoriti, odmah je pozvala hitnu pomoć. Ovako je reagirala jer joj je mama ranije objasnila što da učini u izvanrednim situacijama poput ove.

- U poslijepodnevnim satima 6. ožujka hitnu je službu zvao posebno mlad spasilac: djevojčica koja je tek navršila pet godina. Primijetila je kako njezina 37-godišnja majka više ne može pravilno govoriti. Tada je reagirala kako joj je majka srećom ranijem govorila, alarmirala je hitnu pomoć i sama otvorila vrata kada su spasioci stigli, priopćila je hitna pomoć.

Prema policijskom izvješću, majka je imala jaku reakciju na inače pravilno dozirani biljni sedativ.

- Majka je bila uz nju- Bila je vrlo iscrpljena, ali je mogla govoriti, kaže Maik Seidel, glasnogovornik policije u Lübecku.

Nakon kratke intervencije, spasioci i policajci su otišli. Nije potrebno napomenuti da je ova majka vrlo ponosna na svoje dijete. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 12:11