Životobožavateljice se raspametile

Od Života na vagi do seks-simbola: Luku žene na Instagramu zasipaju porukama, no je li njegovo srce već osvojila lijepa plavuša?!

Piše Tanja Šimundić Bendić
3. prosinac 2018. - 18:44
smoljo

Žene su poludjele za Lukom Smoljom, kandidatom "Života na vagi", koji je, sa završetkom showa i gubitkom 64 kilograma, iz gusjenice postao leptir.

A s novim navikama otvorio je i Instagram profil, natukao mnoštvo pratitelja, među njima i puno žena koje ga ne prestaju obasipati ljubavnim porukama.

Još kada je najavio da će pripomoći mami Dijani Smoljo u kućici na zagrebačkom Adventu, cure su se počele utrkivati koja će prije doći u njegovu blizinu te mu osvojiti srce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Smoljo (@luka110622) on

 

Luka je poduzetno iskoristio svoj trenutak slave, pa je "goste" pozvao u posjet, navevši kako se u kućici nudi puno toga. I natuknuo kako će i on koji puta tu uletjeti.

Njegova ponuda je zakotrljala lavinu ženskih poziva na druženje, jedna je djevojka čak zatražila i "jednog Luku za doma", a mnoge su precizno pitale kada će se pojaviti na prodavačkom mjestu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Smoljo (@luka110622) on

 

Novi seks-simbol još za sada ne odgovara na konkretne pozive, pa ostaje pitanje je li možda zaiskrilo između njega i kandidatkinje iz showa, prelijepe Nine Martine Korbar.

Možda njezino priznanje kako su samo prijatelji ipak dade nade nekoj njegovoj obožavateljici.

#žIVOT NA VAGI#LUKA SMOLJO