StoryEditorOCM
ŽivotPOPRAVITE SE

Muškarci, ovo su stvari kojima nesvjesno odbijate žene, ako želite više sreće morate ih izbjegavati pod svaku cijenu!

Piše MOZAIK SD
5. svibnja 2023. - 09:19

Sve što muškarac radi: od njegovog izgleda, do ponašanja pa čak i načina govora - utječe na to koliko ga žene žele, ili ne žele. Pripadnici jačeg spola kada su u potrazi za novom partnericom radit će sve što je u njihovoj moći da joj se svide. Ipak, neće svima uspjeti ostvariti ono što su naumili. Evo čime neki muškarci nesvjesno odbijaju žene, piše Muški magazin.

Negativni stav

Ako vani šaljete negativne vibracije i energiju, negativne stvari će vam se događati. Da, nitko ne može biti pozitivan u svemu, odnosno svatko ima neke stvari koje voli i neke koje ne voli - ali nitko ne želi da biti u blizini osobe koja ne voli ništa. Žene privlače muškarci s kojima se mogu lijepo provesti. Što se više zabavljaju, veća je šansa da će ostati.

Dosadni ste

Ako ste osoba na koju se žena može osloniti, to nije loša stvar. Ipak, ako ste previše dostupni i uvijek igrate na sigurno, to onda ženi govori da ste predvidljivi i da se bojite bilo kakvog rizika. Žene vole muškarce koji su zabavni i interesantni, odnosno šarmantni i pomalo spontani. Kada ste s jednom ženom, ona se treba osjećati tako da u tom trenutku ne želi biti na nijednom drugom mjestu. Oslobodite se svojih rutina i budite malo neobični.

Žalite se na svoju bivšu djevojku

Možete mnogo saznati o budućnosti jedne osobe kada bacite pogled na njezinu prošlost. Poznavanje malo detalja o nečijoj prethodnoj vezi može vam dati ideju o tome što vas potencijalno očekuje. Prošla iskustva su važna, ali je važno i kako se o njima govori. Ako se previše žalite na svoju bivšu djevojku, pokvarit ćete trenutni odnos. Žene ponekad ne žele znati s kim ste bili prije njih, a posebno ne vole slušati negativne stvari u velikim količinama. 

Previše komplimenata

Svaka žena voli komplimente. Ipak, oni mogu biti mač s dvije oštrice. Kada ženi dajete previše komplimenata, djelovat ćete neiskreno i ona vam neće povjerovati. To veoma lako može postati iritantno, a izaziva povlačenje i nepovjerenje kod vaše potencijalne partnerice. Atmosfera može postati neugodna, a vi možete ispasti laskavac. 

Naivni ste

Žene vole muškarce koji su snažni i koji se bore za sebe. One se osjećaju sigurno s njima i znaju da će ih zaštititi ako bude potrebno, a naivni muškarci koji dozvoljavaju drugima da manipuliraju s njima su daleko od onoga što žene vole. Ako dozvoljavate vašim prijateljima pa čak i njoj samoj da vas vrte oko malog prsta, ona u vama nikada neće vidjeti muškarca s kojim želi vezu. 

Dijeljenje previše informacija

Neke stvari trebaju ostati privatne. Kada upoznajete nekoga novog, važno je da ih malo po malo upućujete u svoj život i dijelite privatne stvari. Ako sa ženom podijelite vaše interese, hobije i neku anegdotu iz djetinjstva, to će je svakako zainteresirati, ali ako joj ispričate sve vaše tajne želje, ona će prvom prilikom pobjeći od vas. Malo misterioznosti je uvijek dobro.

Hvalisavi ste

Prvi razgovor sa ženom je vrijeme kada muškarci pokušavaju ispasti interesantni, bogati i vrijedni divljenja. Mnogi muškarci se tada počnu hvaliti i misle da tako pričaju ženama ono što one žele čuti, ali ih zapravo odbijaju i stavljaju na spisak nepoželjnih osoba.

Neuredni ste

Često sam izgled muškarca govori više o njemu, nego on sam. Veoma je važno da vaša neverbalna komunikacija bude uglađena kao što su vaše riječi. Ako vodite računa o vašem izgledu i djelujete uredno, možete lako poboljšati svoj prvi dojam i navesti ljude da vas primijete. Njegovani i uredni muškarci su uvijek daleko poželjniji. 

Ne mirišete dobro

Nisu dovoljne samo pametne riječi da privučete jednu ženu. Miris muškarca će ženu privući ili odbiti prije njegovih riječi, tako da je jako važno da muškarac miriše dobro. Loš zadah je stvar koja odbija žene, a parfemi su još jedan aspekt koji može raditi u vašu korist, ali i suprotno. 

Nedostatak samopouzdanja

Nesigurnost je osobina koja odbija žene. Samopouzdanje je ključna osobina koju morate posjedovati, a on je balans između skromnosti i hvalisanja. Znate kakva ste osoba i u čemu ste dobri, ali nema potrebe da budete biti puni sebe. Kada ste sigurni da ste dobra osoba, žene će privući vaš stav i ponašanje. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 04:34