StoryEditorOCM
ŽivotŠOKANTNA TEORIJA

Muškarac koji svaki dan pije urin tvrdi da je pronašao vrelo mladosti: ‘Trljam ga po licu u javnom WC-u‘

Piše MOZAIK SD
3. svibnja 2023. - 09:39

Harry Matadin muškarac je koji pije svoj urin i misli da ga to čini mlađim. 

Naime, 34-godišnjak tvrdi da je s ovom neobičnom navikom krenuo davne 2006. godine, i da je imala izvanredan utjecaj na njegovo mentalno zdravlje. On se do tada, tvrdi, borio s depresijom i društvenom anksioznošću, a njegova otvorenost u životu dovela ga je do toga da isproba urinsku terapiju, prenosi Luftika.

Matadin insistira na tome da je njegova mokraća jako čista i da je popije oko 200 mililitara dnevno. Ona može biti stara i po mjesec dana, ali on je uvijek pomiješa s vodom. 

- Svježa mokraća nije loša kao što mislite, ona posjeduje neutralan miris i nije lošeg okusa, osim ako niste baš puni toksina. Međutim, odležali urin je uvijek dosta smrdljiviji i okus mu je dosta zreliji, tvrdi ovaj "urinolog" i dodaje:

- Jednostavno, potrebno je naviknuti se na to. Zapravo, meni se sviđa miris i okus moje odležale mokraće sada, zbog povezanosti s prednostima i uživanju koje mi pruža nakon što uđe u moje tijelo.

Osim što se osjeća fizički bolje, Harry tvrdi da mu je ispijanje urina i njegovo utrljavanje u kožu pomladilo organizam za nekoliko godina.

- Urin me je dosta pomladio. Ispijanje dobro urina je potpuno revitaliziralo moje lice i vratilo ga u mlade godine, kada ga utrljavam u lice razlika je automatska i očigledna. Moja koža je mladolika, mekana i sjaji. Sazreli urin je najbolja hrana za kožu koju sam pronašao do danas, tvrdi.

On zapravo misli da je pronašao tajnu vječne mladosti, a priznao je da koristi svaku priliku za nanošenje urina na lice - čak i posjećivanje javnog WC-a.

- Ponekad, kada sam u WC-u i kada nitko ne gleda, ja uhvatim malo vode s pipe i umijem se kako bih se osvježio, utrljavajući urin u svoje lice. Urinska terapija mi je promijenila život, objašnjava.

Doktor Jeff Foster se uopće ne slaže s ovom teorijom, a objasnio je i zašto urin ne može biti preparat za pomlađivanje.

- Urin je otpadni proizvod koji se sastoji od oko 90% vode. Ostatak su amonijak, sol i nešto bakterija, između ostalih otpadnih proizvoda. Ne postoji ništa što može posjedovati zdravstvene benefite, bilo od ispijanja ili utrljavanja vašeg, ili bilo čijeg urina, rekao je i dodao.

- Oralno, stvari postaju daleko gore, jer urin ubrzava proces dehidracije i potencijalno uvodi bakterije u naš organizam. A upravo zbog toga što nikada ne biste htjeli jesti ili se trljati svojim izmetom, nipošto nije pametno pomisliti da je primjenjivanje istog principa s urinom išta zdravije. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:11