StoryEditorOCM
ŽivotTUŽNO

Manekenka Gisele Bündchen emotivno se oprostila od majke: ‘Boli me jer znam da te više neću moći grliti‘

Piše SCENA SD
31. siječnja 2024. - 17:41

Brazilska manekenka Gisele Bündchen emotivno se oprostila od majke koja je umrla nakon borbe s rakom. Na svom Instagram profilu, ispod galerije obiteljskih fotografija napisala je da je zahvalna što joj je kći i da će pratiti vrijednosti koje je naučila od nje.

"Voljena mama, boli me jer znam da te više neću moći grliti, ali znam da ćeš uvijek paziti na nas. Bila si anđeo na zemlji koji je uvijek pomagao svima oko sebe. Vrlo sam zahvalna što sam tvoja kći i što sam učila od tebe. Hvala ti što si najbolji primjer ljubavi, snage, suosjećanja, hrabrosti i milosti", napisala je i nastavila: "Zauvijek ću cijeniti lijepe uspomene koje smo podijelili i živjet ću po vrijednostima koje si me naučila. Živjet ćeš zauvijek u mnogim životima koje si dotakla. Hvala ti što si mi dala pet najboljih prijatelja za cijeli život. Tvoja ljubav će nas uvijek voditi. Vidimo se u snu. Volim te."

Majka brazilske manekenke umrla je u bolnici Moinhos de Vento u Porto Alegreu u Brazilu, pišu brazilski mediji. Majka šest kćeri, među kojima je i poznata manekenka, umrla je nakon borbe s rakom.

U prošlosti je manekenka svoj uspjeh u svijetu mode pripisivala majci koja je njezin potencijal otkrila u vrijeme kada je manekenka željela postati profesionalna odbojkašica. Vania Nonnenmacher i još dvije sestre upisale su Gisele na tečaj modeliranja. Na kraju tečaja djevojke su nagrađene putovanjem u Rio de Janeiro, gdje je Gisele u trgovačkom centru otkrio predstavnik modne agencije.

image

Gisele Bündchen

Naian Meneghetti/Brazil Photo Press Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 20:51