StoryEditorOCM
Životna crvenom tepihu

Jeste li znali da slavni supermodel ima sestru blizanku? Napokon su zajedno, rijetko ih viđamo u javnosti

Piše MOZAIK SD
23. svibnja 2023. - 21:12

Brazilski supermodel Gisele Bündchen izašla je na crveni tepih u Miamiju kao domaćica humanitarne gala večere u organizaciji Fonda Luz Alliance, čija je suosnivačica, ali pred gostima se nije pojavila sama.

Društvo joj je pravila sestra blizanka Patricia, inače i njezina menadžerica za poslove u Brazilu, koja se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti.

„Ovo je prva gala večera Fonda i ne bih je uspjela organizirati bez Pati koja je marljivo radila da sve uspije, a tako predano radi i inače iz dana u dan”, nahvalila je slavnija sestra u izjavi za People blizanku koja joj baš i ne nalikuje.

Dijele vitku liniju i njegovan ten, ali sličnost u licu nije velika, a i Patricia je vidljivo niža od 180 centimetara visoke Gisele. No, najvažnije je da su sestre uspješno obavile posao te su tijekom večere prikupile gotovo milijun dolara u korist Brazil Foundation, zaklade koja je posvećena pošumljavanju u njihovoj rodnoj zemlji, piše Gloria.

Sada 42-godišnje blizanke imaju još četiri sestre - Grazielu, Gabrielu, Raquel i Rafaelu – pa iako među svim sestrama vlada ljubav, Gisele i Patricia su kao blizanke posebno povezane.

Patricia živi u Brazilu sa suprugom i dvoje djece i uvijek čuva leđa Gisele, baš kao i ona njoj. „Vjerujemo jedna drugoj, uvijek si međusobno želimo najbolje i to je neprocjenjivo”, rekla je Gisele iza koje je turbulentna godina u kojoj se nakon 13 godina braka razvela od supruga Toma Bradyja, umirovljene zvijezde američkog nogometa koji je upravo postao suvlasnik kluba Las Vegas Raiders. Manekenki je puno značilo što su sestre tada bile uz nju.

„Obitelj mi je sve i sestre su mi najbolje prijateljice, čak i ako se ponekad ne slažemo”, rekla je Gisele koja se veseli ljetu kada s djecom, 13-godišnjim Benjaminom i desetogodišnjom Vivian, planira dulji posjet Brazilu.

„Svako vrijeme koje možemo provesti s obitelji odlično je vrijeme, a bit će to i prilika da djeca upoznaju nove članove obitelji. Uzbuđena sam što ću uskoro upoznati bebu koju je rodila moja sestra Fafi, dok Gabi očekuje bebu ovoga ljeta. To je takav blagoslov”, zaključila je Gisele.

image
Jamie Mccarthy/Getty Images Via Afp
image
Angela Weiss/Afp
image
Angela Weiss/Afp
image
Angela Weiss/Afp
image
/Shutterstock
image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
image
Gerard Burkhart/Afp
image
Kevin Winter/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:01