StoryEditorOCM
Životamber marija

Goranu Ivaniševiću kći je darovala stan u centru Zagreba? Njegova bivša supruga tvrdi: ‘Utajio je porez!‘

Piše Scena SD
3. srpnja 2024. - 08:30

Krajem prošle godine bivši tenisač Goran Ivanišević i nekadašnja manekenka Tatjana Dragović našli su se u središtu skandala nakon što je Splićanin podigao niz tužbi protiv bivše supruge i njihove kćeri Amber Marije. Tatjana je Gorana tužila za obiteljsko nasilje, ali je Općinsko državno odvjetništvo odbacilo njezinu prijavu.

image

Goran Ivanišević

Adrian Dennis/Afp

Nacional sada piše kako je Goranova kći navodno svojem ocu 26. lipnja darovala luksuzni stan od 210 četvornih metara u centru Zagreba.

Nacional je tekstu naslovio Ozbiljan test za Turudića: ‘Ivanišević je dao samo 300 tisuća eura našoj kćeri da mu pokloni stan. Utajio je porez…‘

U tekstu piše kako Tatjana Dragović tvrdi u tužbi kojom to želi proglasiti ništetnim da je Ivanišević, kao uzor mladim ljudima, morao kćeri usaditi temeljne moralne vrijednosti, ali ju je naveo da postupi nečasno i sebično kako bi lažima u DORH-u nanijela štetu majci.

image

Goran Ivanišević

Damir Krajac/Cropix

Ivanišević svojim postupcima provocira glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića, navodi Nacional pozivajući se na dokument koji su dobili na uvid, a koji navodno budi sumnju da je bivši tenisač zloupotrijebio poziv suda da mirnim putem pokuša razriješiti otvorena pravna pitanja i nesuglasice sa svojom bivšom suprugom Tatjanom Dragović i njihovom punoljetnom kćeri Amber Marijom te ga iskoristio da ih obje financijski ošteti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 08:32