StoryEditorOCM
Životmentalna ljestvica

Freudov test otkriva slabog muškarca brzinom svjetlosti: Ako radi ovo, bježite od njega - takav slabić se rijetko rađa

Piše MOZAIK SD
17. listopada 2023. - 07:30

Osim što je znao prepoznati glupe ljude, najbolji psihijatar Sigmund Freud znao se nositi i sa zavidnim i zlim ljudima koji nas žele poniziti. Unatoč tome što nije uspio pronaći sreću u braku koji je imao, svim je ženama dao savjet kako prepoznati slabog muškarca, piše espreso.com.rs.

Odabir partnera za vezu ili brak postao je poput lutrije, a mnogi tvrde da njihovi partneri na početku veze i kasnije nisu bili isti.

Međutim, mnogi psiholozi vjeruju da možemo vidjeti srž drugog bića i njegovu skrivenu stranu, ali samo ako pobjegnemo od iluzija.

Austrijski psihijatar Sigmund Freud dao je univerzalan savjet kako prepoznati slabog ili psihički jakog muškarca, odnosno procijeniti je li on partner koji će moći ići s nama kroz život, razvijati se, voljeti u potpunosti i motivirati nas da postanemo bolji.

Sigmund Freud je uvjeravao da svatko može biti slab, čak i uspješni i bogati ljudi, ljudi na položajima i oni s jakim ugledom. Istakao je da se psihička snaga čovjeka može odrediti vrlo jednostavno.

Prema Freudu, mentalna ljestvica osobe određena je problemom koji ga može izbaciti iz kolosijeka.

Ispada da je vrlo jednostavno ispitati mentalnu stabilnost osobe. Dovoljno je reći neki stav za koji znate da nije u skladu s njegovim i promatrati tijek razvoja. Nastavite se afirmirati, a ako osoba počne gubiti živce, preći će na viši ton - to su počeci slabosti.

Ako vas on zbunjeno gleda i nudi nekoliko opcija za rješavanje vaših problema, smatrajte da se radi o psihički snažnoj i uravnoteženoj osobi, odnosno da je u ovom trenutku dobar izbor za partnera.

Ovaj test možete lako primijeniti na bilo koju osobu, a može vam pomoći da utvrdite možete li doista s nekim planirati. Kada je sve idealno, vode vas samo romantične iskre, a kada se svi stavovi poklapaju, pogotovo na početku veze, živimo u iluziji i nismo sigurni kako će neko reagirati kada se izazovi pojave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 03:36