StoryEditorOCM
Životljetna akcija

Doživite prednosti revolucionarnog Invisalign prozirnog aparatića i ostvarite 20% uštede

Piše pr
15. srpnja 2023. - 07:00

Tradicionalni aparatići za zube često mogu biti nezgrapno rješenje, s metalnim žicama i bravicama koje ne samo da utječu na izgled, već zahtijevaju i česta podešavanja i održavanje. Međutim, zahvaljujući napretku u ortodontskoj tehnologiji, sada postoji diskretna i udobna alternativa: Invisalign nevidljiva ortodontska terapija s prozirnim ortodontskim udlagama, odnosno alignerima. I ovaj mjesec, u Dentech dental centru u Splitu, možete iskoristiti fantastičnih 20% popusta na Invisalign Comprehensive prozirne alignere, krenuti na svoje putovanje prema ravnijem, samopouzdanijem osmijehu.

Invisalign terapija je revolucionarni ortodontski tretman koji nudi mnoštvo prednosti u odnosu na tradicionalne fiksne aparatiće. Koristi seriju prozirnih alignera izrađenih po narudžbi koji su gotovo nevidljivi kada se nose, što ga čini idealnim izborom za pojedince koji žele zadržati prirodan i diskretan izgled osmijeha tijekom cijelog tretmana. Bilo da ste zaposleni profesionalac, student ili jednostavno netko tko želi na diskretan način poboljšati svoj osmijeh, Invisalign aparatić pruža izvanredno rješenje koje poravnava vaše zube bez privlačenja nepotrebne pozornosti.

Kako izgleda proces Invisalign terapije?

Proces započinje besplatnim pregledom i konzultacijama u Dentech dental centru, gdje će tim iskusnih doktora procijeniti vaše oralno zdravlje i odrediti je li Invisalign ortodoncija prava opcija za vas. Ako jest, Dentechov tim izradit će personalizirani plan terapije prilagođen vašim specifičnim potrebama i ciljevima. Koristeći naprednu tehnologiju 3D skeniranja, simulirat će pokrete koje vaši zubi trebaju napraviti kako bi postigli željeni položaj. To vam omogućuje vizualizaciju očekivanog ishoda čak i prije početka Invisalign ortodontskog tretmana.

Nakon što je plan terapije dovršen, set prilagođenih alignera izradit će se isključivo za vas. Ovi aligneri izrađeni su od udobnog, glatkog i gotovo nevidljivog materijala, osiguravajući udobno pristajanje i minimalnu iritaciju vaših desni i obraza. Svakih nekoliko tjedana dobit ćete novi set alignera, a svaki je set dizajniran da postupno pomiče vaše zube u željeni položaj. Za razliku od tradicionalnih aparatića, nema metalnih žica ili bravica koje treba podešavati. Umjesto toga, jednostavno zamijenite svoje alignere prema propisanom rasporedu, što omogućuje jednostavno i praktično iskustvo tretmana.

Jedna od najznačajnijih prednosti Invisalign aparatića je njegova mogućnost uklanjanja. Za razliku od fiksnih aparatića za zube, Invisalign aligneri mogu se jednostavno ukloniti prije jela, četkanja i čišćenja zubnim koncem. To znači da možete nastaviti uživati u svojoj omiljenoj hrani bez ikakvih ograničenja i, najbitnije, održavati optimalnu oralnu higijenu tijekom cijelog procesa ortodontske terapije. Dodatno, nepostojanje fiksnih žica i bravica smanjuje vjerojatnost ranica u ustima ili nelagode koja je često povezana s tradicionalnim fiksnim aparatićima.

Ostvarite 20% popusta na Invisalign terapiju

Razumljivo je da cijena može biti odlučujući čimbenik pri razmatranju ortodontskog liječenja. Zbog toga Dentech dental centar do kraja srpnja nudi vremenski ograničeni popust od 20% na Invisalign Comprehensive prozirne aparatiće. Standardna cijena, koja uključuje ortodontsku terapiju za obje čeljusti, je 3500 EUR, ali s popustom sada možete iskoristiti sniženu cijenu ovog vrhunskog tretmana za samo 2800 EUR. Ovo je izuzetna prilika da dobijete zadivljujući osmijeh po cijeni koja je značajno približna terapiji fiksnim estetskim aparatićem.

Invisalign terapija je promijenila živote milijuna pojedinaca diljem svijeta, pružajući diskretnu, udobnu i učinkovitu alternativu tradicionalnim aparatićima za zube. Ako ste spremni učiniti prvi korak prema postizanju osmijeha o kakvom ste oduvijek sanjali, kontaktirajte Dentech kliniku još danas putem info@dentech.hr, 021/488-699 ili 099/482-7567 i iskoristite ekskluzivni popust od 20% na Invisalign Comprehensive prozirne alignere. Dentechov iskusni tim predan je postizanju iznimnih rezultata i osiguravanju da vaša ortodontska terapija bude što ugodnija i isplativija. Ne propustite ovu nevjerojatnu ponudu – rezervirajte svoj besplatni pregled i konzultacije i doživite prednosti Invisalign ortodoncije!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 12:58