StoryEditorOCM
Živottinta i suze

Djevojka odlučila tetovirati znakovitu poruku na nadlaktici, ali tattoo majstor je nešto krivo shvatio

Piše mozaik sd
17. svibnja 2023. - 16:23

Influenceri su takvi da sve što se događa s njima široko odjekne, i ono što im ide u prilog, ali i ono što ne ide.

Influencerica Tia iz Australije otputovala je na na Bali samo da bi se tetorvirala.

Htjela je na ruku tetovirati izraz Angel Energy koji je trebao poručiti da ona ima anđeosku energiju i prenosi je drugima. Međutim tattoo umjetnik je pobrkao redoslijed riječi i tetovirao joj je Energy Angel, ispričala je ona na TikToku grcajući u suzama.

Kada joj je momak ukazao na činjenicu da je natpis pogrešno napisan, zapala je u histeriju i tražila od tattoo meštra da popravi učinjeno.

"On me pokušavao uvjeriti da tetovaža izgleda dobro, ponudio mi je i da uljepša crtež sa aureolom, ali meni je taj prijedlog bio smiješan", otkrila je tužna Tia na TikToku. Možda bi je mogla utješiti činjenica da joj je video pregledan više od dva milijuna puta.

Vjerojatno će je nešto manje utješiti komentari kojih ima skoro devet tisuća i uglavnom nisu tješiteljski raspoloženi prema influencerici. Mnogi su je pitali zašto nije pogledala šablonu prije tetoviranja.

Drugi su bili izravniji i kritičniji. "Bali baš i nije destinacija poznata po tattoo turizmu", komentirao je jedan pratitelj. "To je tako kad u tetovažu iz snova uložiš 20 dolara...", dodao je drugi. "Energy Angel zvuči kao neko energetsko piće", našalila se treća.

Nakon ovoga mlada influencerica trebala bi biti puno opreznija i promišljenija s tetovažama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:01