StoryEditorOCM
ŽivotJoš jedan šok

Budući kralj i kraljica: Kate i William imaju nove titule, a čeka ih i - selidba. No to će odgoditi iz jednog važnog obiteljskog razloga...

11. rujna 2022. - 23:16
William i Kate će sada imati još više obaveza i preseljenje u dvorac Windsor čini se neminovnim, ali će vjerojatno pričekati još neko vrijeme dok se njihova djeca ne naviknu na novu školuHenry Nicholls/Afp

Očekuje se da će se novi princ i princeza od Walesa, William i Kate, nakon smrti kraljice Elizabete II. preseliti u dvorac Windsor, ali će to vjerojatno odgoditi na neko vrijeme kako svojoj djeci ne bi u kratkom vremenu priredili još jedan šok.

Oni su se s devetogodišnjim Georgeom, sedmogodišnjom Charlotte i četverogodišnjim Louisom nedavno preselili u Adelaide Cottage, kuću na imanju Windsor nedaleko dvorca, a djeca su u roku od nekoliko dana pošla u novu školu i izgubila svoju baku, koju su zvali "Gan-Gan".

Prema tvrdnjama otočkih medija, William i Kate su dvoranim rekli kako žele djeci dati vremena da se udomaće u novoj školi prije nego što se suoče s novom selidbom.

Par je želio život izvan Londona i "akvarija" u svojoj službenoj rezidenci...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 09:25