StoryEditorOCM
PanoramaAMAZON

Britanski princ George ima tek devet godina a već je, ni kriv ni dužan, uspao u skandal s jednom vrstom oružja

Piše MOZAIK SD
5. siječnja 2023. - 09:46

Princ George, najstariji sin princa Williama i princeze Kate, postao je žrtva drske photoshop prijevare nakon što je prodavač Amazona koristio izmijenjenu sliku princa kako bi prodao igračke mačete, piše austrijski Kurier.

Naime, stara fotografija devetogodišnjeg prijestolonasljednika izmijenjena je kako bi ga pokazala s igračkom mačetom u ruci, koja se prodavala u amazonskoj reklami tvrtke Zhou-long za oko 23 eura, piše MSN.

Originalnu fotografiju princa Georgea snimio je kraljevski fotograf Matt Porteous 2016. godine i objavio na prinčev treći rođendan.

Fotošopiranu sliku otkrio je internetski kupac koji ju je snimio. "Skoro mi je ispala šalica čaja kada sam tražio ideje za poklone za svoje unuke. Bio je tu princ George, koji je izgledao kao statist iz Pirata s Kariba", rekao je Frank Aldridge o svom  pronalasku na internetu. "Pretpostavljam da ovo nema kraljevsko odobrenje", dodao je za The Sun.

Amazon je u međuvremenu objavio priopćenje u kojem kaže: "Svi prodavači moraju slijediti naša pravila i oni koji to ne rade suočiti će se s posljedicama, uključujući moguće uklanjanje svog računa. Slika o kojoj je riječ je izbrisana."

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 17:57