StoryEditor
Životposao joj je terapija

Baba Zorka iz serije 'Na granici' priznaje kako zbog rastave već dvije godine ima PTSP: Zaplačem puno češće nego drugi ljudi

Piše Tanja Šimundić Bendić
24. ožujka 2019. - 11:58

Šefica mafijaškog klana u ekstra popularnoj seriji Na granici hrvatska glumica Nina Erak, priznala je za bosanski magazin Azra.ba kako i dvije godine od rastave ima PTSP.

Nina koja u seriji glumi lukavu švercericu babu Zorku, rastavila se nakon 30 godina braka, a u intervjuu je otvoreno rekla da je rastava uvije bolna.

- Bolna je jer je uvijek popraćena i velikim osjećajem krivnje. Od PTSP-a se oslobađam uz stručnu pomoć i pomoć prijatelja. A i ova serija i moj posao su mi dobra psihoterapija – nije krila osjećaje iznimna glumica u intevjuu za Azru.ba.

Nina koju za seriju šminkerski tim postaruje za 20 godina, kaže i kako se odmah zaljubila u Zorkinu ulogu. Veli i da vjerojatno i ima neke sličnosti s njom, kada joj je već tako lako udahnula život.

Iako je ona mnogo mekša od babe Zorke, pa češće grli i ljubi ljude oko sebe. A i zaplače mnogo češće nego drugi ljudi, veli u intervjuu, čime pokazuje ranjivost koju bi joj neka prava baba Zorka zasigurno odmah skresala u lice.

 

#NINA ERAK#NA GRANICI

Izdvojeno

26. lipanj 2020 21:59