StoryEditorOCM
ŽivotMOŽE REZERVACIJA?

'U dva sata lovaš je četiri puta mijenjao meni, da bi na kraju jeo sasvim stoto!': splitski chefovi u totalnom su stresu, melem na ranu je kad Bono dođe na tripice

10. studenog 2018. - 16:44

Nemoguće rezervacije: koliko može biti komplicirano jesti kod Ane Roš” naslov je teksta koji je osvanuo u talijanskim medijima, a u kojemu se prenosi traumatično iskustvo gosta koji je želio posladiti svoje nepce slijedom s potpisom slavne slovenske chefice, koja je postala globalna zvijezda kad je, kao prva žena, dobila svoju epizodu u Netflixovu serijalu "Chef’s Table".

A kad ju je World’s 50 Best Restaurants 2017. proglasio najboljom cheficom na svijetu, njezin restoran "Hiša Franko", iako smješten (ili baš i zbog toga) u gradiću Kobarid na Soči u zabačenom dijelu Slovenije, postao je obvezna adresa za restoransku publiku iz cijeloga svijeta, kako piše ugledni gastro portal Kult Plave kamenice.

No, talijanski je gastronomad, umjesto vrhunskog kulinarskog dana, doživio,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. studeni 2024 02:31