StoryEditor
ŽivotSasvim običan dan

'Na otoku si, šta se čudiš?': Bračanin bilder mišiće klesao nasred ceste pa izazvao mali zastoj u prometu

Piše J.V.
10. svibnja 2018. - 20:38
download

Svatko se na svoj način sprema za ljeto, neki vole to raditi da ih lijepo svi vide, neki se preznojavaju u privatnosti svojega doma. Zamislite sada ovu prvu opciju, ali umjesto teretane bildanje - na cesti.

Prometnoj, da ne bi bilo zabune. Jedan je Bračanin odlučio mišiće klesati da ga cijelo mjesto vidi, a nije mogao izabrati puno bolju 'štaciju' od ceste kojom se kreću vozila. Još se radi i o blagoj uzbrdici, pa i okuci, ali nije to to ako glava nije u torbi.

Trening ovog ekstremnog bildera iz Milne zabilježio je netko od njegovih susjeda, a snimka je ubrzo osvanula na Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca". Uslijedili su komentari puni podrške, malo i ruganja, a i nekoliko prijedloga...

"Dalmatinski Rocky Balboa!", predložili su nadimak neki.

"To Rocky, neće tebi niko govorit da se makneš s ceste", nadovezali su se.Ono što je oduševilo komentatore situacija je koja je umalo omela bildera u treningu. Dok je on dizao svoje utege, neki drski kombi je poželio provesti se cestom, ne znajući da se u međuvremenu pretvorila u privatnu teretanu Rockyja iz Milne. Ovaj se nije ni pomislio maknuti, pa ga je kombi obišao, a cijelu scenu ni najmanje nije doživio jedan susjed.

Neki Bračanin prošao je sa svojom kantom, svojim poslom, kao da se apsolutno ništa čudno kraj njega ne događa, što je ekipa objasnila sasvim logičnim komentarom:

"Na otoku si, šta se čudiš?"

Stvarno, sasvim običan dan u Milni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. rujan 2020 08:34