StoryEditorOCM
Život'Nije me jidilo'

'Ja ne virujem da je umra. Di god se maknen, čujen ga. Zajedno smo rasli, to je bila naša mladost...': Jakša Fiamengo izrazio tugu zbog Oliverova odlaska, evo što je rekao o svojoj suradnji s pjevačem

29. srpnja 2018. - 16:54

– Ja ne virujem da je Oliver umra. Kako ću to prihvatit kad di god dođem, a evo me sad na mom mistu na pazaru, svi pivaju njegove pisme. Di se god maknem, čujem ga. Život je to, zajedno smo rasli, to je bila naša mladost. Oliver je piva 63 moje pisme, i ni on to nije zna dok mu nisam pokaza. To šta je i moje pisme izvodija, to i mene čini većim, jer je Oliver bija veliki čovik, vox populi ovog podneblja, muzičar velikog formata, čovjek koji je zna u dušu mentalitet ovog naroda, naš čovik... - rekao nam je Oliverov dugogodišnji suradnik Jakša Fiamengo.

- Zna je prepoznat stvari, izreći to točno kako triba. On je životna priča ovog podneblja. I kod njega me ništa nije moglo najidit, ni kada bi za pisme koje sam ja za njega napisa rekli da su Oliverove. Nije me jidilo jer je on profeta, prorok. Kada ti veliki čovik ka šta je on piva pisme, onda i mene to čini većim - dodaje.
 


- Oliver je bija Oliver, nije minja glas, nije ga falsificira, piva je kako je i govorija. Bija sam s njim zaista jako dobar, vezivala nas je čvrsta karika. Čuli smo se dosta u zadnje vrime, svašta se pisalo, pratio je sve, bio je svjestan svega. Opet kažem, ja ne virujem da je on umra. Ali karoca gre, to je taj naš mali život. Sastavljen od radosti i tuge, ovoga, onoga. Čovik i zvizda. Karoca gre.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 06:03