StoryEditorOCM
Zdravljedugoročno rješenje

Ugradite zubne implantate u Splitu po povoljnim cijenama

Piše promo
18. siječnja 2024. - 14:00

Osobe kojima nedostaje jedan ili više zubi često se muče sa zubnim protezama, koje mogu biti financijski povoljnije rješenje u odnosu na zubni implantat, no mogu biti neudobne, nestabilne, uzrokovati poteškoće s izgovorom ili potrebu za korištenjem neurednih ljepila.

Po čemu se zubni implantati razlikuju od zubnih proteza?

Kod osoba koje su odgovarajući kandidat za ugradnju zubnih implantata – dakle pod uvjetom da imaju dovoljno koštane mase i zdravstveno stanje koje je pogodno za terapiju zubnim implantatima, oni mogu biti dugoročno rješenje.

Zubni implantati, s odgovarajućim zubnim krunicama ili mostom na implantatima, izgledaju i osjećaju se kao prirodni zubi, pružajući prirodniji i estetski ugodniji izgled. Prilagođeni su tako da odgovaraju boji i obliku okolnih zuba. Isto tako, za razliku od zubnih proteza, koje mogu skliznuti i uzrokovati probleme s govorom, zubni implantati omogućuju jasan i prirodan govor jer su sigurno učvršćeni u čeljusnoj kosti. Stoga, po pitanju udobnosti, zubni implantati postaju trajni dio vaših usta te su oni trajno i praktično rješenje koje pritom eliminira nelagodu i neugodnosti povezane s mobilnim protezama, poput potrebe za neurednim ljepilima ili uklanjanjem proteza radi čišćenja.

Koje su prednosti zubnih implantata?

Praznine nastale nedostatkom zuba mogu dovesti do pomicanja susjednih zuba u prazan prostor. Zubni implantati sprječavaju da se to dogodi, održavajući pravilno poravnanje te također stimuliraju čeljusnu kost, kao i prirodni korijen zuba. To pomaže u sprječavanju gubitka kosti i održava cjelovitost i snagu čeljusti tijekom vremena. Zubni implantati su izdržljivi i uz pravilnu njegu mogu trajati cijeli život. Za razliku od nekih zubnih nadomjestaka, oni nisu skloni propadanju.

Također, za razliku od tradicionalnih zubnih mostova koji se učvršćuju na zube koji okružuju bezube šupljine, susjedni zubi se ne moraju brusiti da bi poduprli zubne implantate. To pomaže u očuvanju prirodne strukture okolnih zuba i cjelokupnog oralnog zdravlja.

Uz to, imati potpun set zuba koji izgleda prirodno može značajno povećati samopoštovanje i samopouzdanje, omogućujući pojedincima da se smiješe i slobodnije komuniciraju.

Važno je napomenuti da uspjeh ugradnje zubnih implantata ovisi o čimbenicima kao što su opće zdravlje, oralna higijena i pravilno održavanje.

Savjetovanje s kvalificiranim stomatologom ili oralnim kirurgom može pomoći u određivanju jesu li zubni implantati prikladna opcija za vašu specifičnu situaciju.

Tijekom siječnja, iskoristite popust na zubne implantate u Dentech dental centru

Do kraja mjeseca Dentech dental centar u Splitu nudi paket koji uključuje japanski GC zubni implantat, titansku nadogradnju (abutment) i metalno-keramičku krunicu po cijeni od 770 EUR, umjesto redovnih 970 EUR.

Za pacijente s potpunim nedostatkom zuba, Dentech je uveo trajnu ponudu All-on-4 zubnih implantata i fiksnih mostova, s finalnom cijenom 4000 EUR (cijena uključuje 4 GC zubna implantata, 4 titanske nadogradnje, tj. abutmenta, privremeni All-on-4 most te trajni akrilatni All-on-4 most).

Osim toga, u Dentechu možete obaviti potpuno besplatan pregled, konzultacije i svu potrebnu dijagnostiku za izradu plana terapije i jasno pisane ponude, kako biste doznali jeste li odgovarajući kandidat za ugradnju zubnih implantata.

Za rezervaciju besplatnih i neobvezujućih konzultacija i pregleda u Dentech dental centru u Splitu kontaktirajte Dentechov tim stručnjaka putem telefona/WhatsAppa na 099/482-7567 ili e-pošte info@dentech.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 00:40