StoryEditorOCM
ZdravljeOSMIJEH JE VAŽAN

U Dentechu počinje mjesec Invisalign ortodoncije. Ostvarite popuste!

Piše PROMO
28. travnja 2023. - 09:00

Za sve one koji su oduvijek sanjali lijep i pravilan osmijeh, no nikako se nisu mogli odlučiti na fiksni aparatić, Invisalign aparatić za ispravljanje zubi je moguće rješenje.

U povodu nadolazećeg mjeseca Invisalign ortodoncije u Dentech dental centru u Splitu, Dentechov doktor, koji se bavi upravo digitalnom ortodoncijom, dao je poseban intervju u kojem ćete doznati sve što je potrebno o mjesecu Invisalign ortodoncije.

Koje pogodnosti Dentech klinika nudi u sklopu mjeseca Invisalign ortodoncije?

U svibnju Dentech organizira mjesec Invisalign ortodoncije, u kojem ćete moći potpuno besplatno obaviti pregled, konzultacije i izradu 3D skena vašeg osmijeha. Osim što ćete nakon odrađenog skena dobiti uvid u simulaciju kako će vaš osmijeh izgledati nakon dovršene Invisalign terapije, u povodu mjeseca Invisalign ortodoncije još ostvarujete 20 posto popusta ukoliko se odlučite na ortodontsku terapiju Invisalign aparatićem.

Za one koji ne znaju ništa o Invisalign aparatiću, možete li dati više informacija i objasniti što je to Invisalign aparatić?

Invisalign sustav je set nevidljivih ortodontskih udlaga kojima ispravljamo ortodontske anomalije, odnosno nepravilnosti zuba. Terapija Invisalign aparatićem funkcionira na način da se primjenjuje blaga kontinuirana sila koja na diskretan, precizan i ugodan način dovodi zube do njihova idealnog položaja. Kod Invisalign terapije je posebno to što se pomicanje i položaj svakog zuba već unaprijed softverski planira, tako da imamo visoku predvidljivost rezultata i mogućnost modifikacije rezultata čak prije samog početka terapije. Također, prednost Invisalign ortodontskih udlaga je upravo u tomu što ih je moguće samostalno skidati, za potrebe jela, pića, nesmetanog održavanja oralne higijene, pa čak i u nekim društvenim situacijama.

Koja je razlika između Invisalign ortodontske terapije te terapije klasičnim fiksnim aparatićem?

Invisalign aparatić, kao što je već rečeno, ima puno blaži pristup i puno je ugodniji za nošenje u odnosu na fiksni aparatić. Estetika samog Invisalign aparatića je puno bolja u odnosu na fiksni aparatić, zato što su udlage prozirne i gotovo nevidljive. Uz manju potrebu za kontrolama, koje budu u prosjeku svakih 6-8 tjedana, Invisalign ortodontska terapija je prihvatljiva opcija i za

pacijente s užurbanijim načinom života.

Po čemu je Invisalign aparatić poseban?

Invisalign tvrtka već 25 godina uspješno razvija ovaj ortodontski sustav nevidljivih udlaga, i ovaj je aparatić zaslužan za više od 14 milijuna osmijeha diljem svijeta, tako da je moguće reći da je Invisalign tvrtka u biti tržišni pionir u svijetu prozirnih ortodontskih udlaga. Također, pomoću Invisalign terapije možemo riješiti veliku većinu ortodontskih anomalija, dok je u svakom slučaju preduvjet za procjenu prikladnosti Invisalign terapije za svaki individualni slučaj izrada digitalnog skena osmijeha, zajedno sa simulacijom mogućeg izgleda osmijeha nakon dovršene terapije.

Kako izgleda prvi Invisalign pregled?

Kao što je već spomenuto, Invisalign pregled se sastoji od izrade 3D intraoralnog skena, što je, pojednostavljeno rečeno, digitalni način uzimanja otisaka zubala. Nakon što izradimo intraoralni sken, u sustavu automatski izradimo simulaciju toga kako bi osmijeh pacijenta mogao izgledati nakon dovršene terapije. Cijeli postupak traje oko 30 minuta.

Kada se osoba odluči za Invisalign terapiju, treba li ponovno izrađivati sken?

Da bismo krenuli u Invisalign terapiju, svi zubi moraju biti zdravi, odnosno bez karijesa i zubnog kamenca. Ukoliko su svi zubi zdravi, po izradi prvog skena te ako nema kamenca, možemo odmah krenuti s izradom plana terapije i narudžbom Invisalign paketa. U slučaju da pacijent treba odraditi određene popravke ili čišćenje kamenca, tada je nakon odrađenih popravaka potrebno ponoviti sken, zato jer se oblik zuba blago mijenja sa svakim popravkom, a za Invisalign aparatić nam je potrebna potpuna preciznost.

Što biste preporučili onima koji čitaju ovaj članak?

Ako imate potrebu za ortodontskom terapijom, ne oklijevajte i posjetite nas u Dentech klinici u povodu mjeseca Invisalign ortodoncije. Prvi pregled i konzultacije te izrada skena i simulacije osmijeha su potpuno besplatni, brzi i ugodni. Na vašem terminu ćete doznati sve potrebne informacije o Invisalign aparatiću i njegovim prednostima, dobit ćete pismenu ponudu te ćete pritom još ostvariti 20 posto popusta u cijelom svibnju.

Profesionalnom timu Dentech dental centra u Splitu se možete javiti radnim danom od 7 do 21 sat, na broj telefona 021/488-699, mobitela 099/482-7567 ili e-mailom info@dentech.hr. Iskoristite ovu priliku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:19