Mnogima je konzumacija kruha svakodnevica. Zapravo, ova je namirnica toliko ukorijenjena u naš svakodnevni život i prehranu da joj je mjesto u većini obroka: tost za doručak, sendviči za ručak i košare s kruhom u restoranima.
Svaki kruh ima mjesto u uravnoteženoj, zdravoj prehrani. Ipak, određene vrste kruha sadrže čak i više korisnih, blagotvornih hranjivih tvari od drugih, poput vlakana, proteina, vitamina i esencijalnih minerala. S druge strane, manje hranjivi kruhovi, iako su ukusni, ne pružaju mnogo hranjivih tvari, piše Real Simple, a prenosi N1.
Izbjegavajte kupnju ako kruh:
Nema cjelovitih žitarica
Neki kruhovi koji nisu toliko zdravi imat će samo pšenično brašno navedeno kao prvi sastojak. Ako nema naznaka cjelovitih žitarica ili cjelovite pšenice, to je znak da ste...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....