StoryEditorOCM
ZdravljeIDEALNO NAKON LJETA

Jalupro Skin Boosteri: Revolucionaran tretman za revitalizaciju kože

Piše PR
14. rujna 2023. - 11:00

S godinama koža gubi svoju elastičnost i svježinu, često pokazujući znakove starenja poput bora, gubitka volumena i opuštanja kože. U potrazi za rješenjima koja će koži vratiti mladolik sjaj, mnogi pacijenti i stručnjaci za njegu kože okreću se inovativnim tretmanima.

Jedna od takvih revolucionarnih opcija je Jalupro Skin Booster tretman, koji je postao sve popularniji u svijetu estetske medicine.

U ovom članku istražit ćemo što su Jalupro Skin Boosteri, kako funkcioniraju i kakve prednosti nude pacijentima, kao i u kojoj ih ordinaciji možete pronaći.

Što su Jalupro Skin Boosteri?

Jalupro Skin Boosteri su tretmani koji koriste injekcije hijaluronske kiseline te 7 aminokiselina, kako bi se revitalizirala koža lica, vrata i dekoltea.

Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak kože koji pomaže u zadržavanju vode, čineći kožu hidriranom i punijom. Ovaj tretman predstavlja inovativan pristup obnavljanju kože bez potrebe za kirurškim zahvatima, a posebno je pogodan za primjenu nakon ljetnog izlaganja suncu.

@dentech_smiles Jalupro skin boosteri pružaju cjelovito i biorevitalizirajuće rješenje zahvaljujući sinergijskom učinku hijaluronske kiseline i aminokiselina?? #dentech #dentechbeauty #split #splitcroatia #splithrvatska #fileri #dermalfillers #hijaluronskifileri #skinboosteri #skinbooster #botox ♬ original sound - Dentech Dental Centar

Kako Jalupro Skin Boosteri funkcioniraju?

Ovaj tretman se sastoji od nekoliko serija injekcija koje se primjenjuju u dublje slojeve kože. Tako se ovaj ‘koktel‘ postupno razgrađuje unutar kože, poboljšavajući hidrataciju, teksturu i elastičnost kože.

Rezultati postaju primjetni već unutar nekoliko tjedana, a tretman je preporučljivo ponoviti nakon 4 tjedna od prvog tretmana, kako bi se očuvali postignuti rezultati.

Prednosti Jalupro Skin Booster tretmana:

1. Povećava hidrataciju: Tretman poboljšava sposobnost kože da zadržava vodu, čineći je hidriranom i sjajnom.

2. Smanjuje fine linije i bore: Hijaluronska kiselina i 7 aminokiselina koje ovaj koktel sadržava pomažu u popunjavanju finih linija i bora, čineći kožu glađom.

3. Poboljšava teksturu kože: Koža postaje mekša i glađa nakon tretmana, dajući joj svjež izgled.

4. Bez kirurških zahvata: Jalupro Skin Boosteri su minimalno invazivan tretman, bez potrebe za kirurškim skalpelom.

5. Nema oporavka: Pacijenti mogu odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima nakon tretmana.

@dentech_smiles Tri esencijalna tretmana za oporavak kvalitete, tonusa i teksture kože nakon ljetnog izlaganja suncu ☀️?️ #dentech #dentechbeauty #botox #dermalnifileri #hijaluronskifileri #skinbooster #skinboosters #savjeti #savjetizacure #estetika ♬ original sound - Dentech Dental Centar

Tko može koristiti Jalupro Skin Booster tretmane?

Jalupro Skin Boosteri su pogodni za većinu ljudi, ali je za svakog pacijenta ipak potrebno odraditi konzultacije o tretmanu. To je važno kako bi se utvrdilo je li tretman odgovarajući za pojedinačne potrebe pacijenta i karakteristike njegove kože.

Gdje možete obaviti besplatan pregled i konzultacije i pritom uštedjeti 20%?

Besplatan pregled i konzultacije o tretmanu Jalupro Skin Boosterima možete odraditi u Dentech klinici u Splitu, koja tijekom rujna nudi 20% popusta na tretman Jalupro Skin Boosterima. Tako tijekom rujna cijena Jalupro Skin Boostera u Dentechu iznosi 192 eura, umjesto redovnih 240 eura.

Rezervirajte vaš termin za besplatan pregled i konzultacije s Dentechovim stručnim timom o ovom revolucionarnom tretmanu kože putem telefona 021/488-699, 099/482-7567 ili e-pošte info@dentech.hr i doznajte sve potrebne informacije još danas!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:23