StoryEditorOCM
Zdravljeidealan osmijeh

Invisalign prozirni aparatić je na 20% popusta do kraja prosinca

Piše pr
8. prosinca 2023. - 14:00

Trebate aparatić za zube, no strah vas je metalnih bravica i žica i narušene estetike? Na pravom ste mjestu! Dentech dental centar u Splitu ovog mjeseca vam nudi 20% popusta na Invisalign Comprehensive terapiju prozirnim ortodontskim udlagama.

Invisalign nevidljivi aparatić revolucija je u svijetu moderne ortodoncije. Osim što je potpuno neprimjetan, on pomiče vaše zube nježno i precizno, a svaki je pomak moguće već unaprijed isplanirati i predvidjeti. Ovom ortodontskom metodom izbjegnite poteškoće poput narušene estetike, neudobnosti kod nošenja, ograničenog održavanja oralne higijene i posljedične pojave karijesa, jer Invisalign nevidljivi aparatić nadilazi sve prepreke!

Doživite čari digitalne ortodoncije i posjetite Dentech dental centar te izradite besplatnu 3D simulaciju vašeg osmijeha. Pomoću suvremene 3D tehnologije doznajte kako će izgledati vaš novi osmijeh, već prije početka Invisalign terapije!

Ostvarite 20% popusta na Invisalign nevidljivi aparatić i u suradnji s Dentechovim stručnjacima izradite detaljan plan terapije, pomoću kojeg ćete u suradnji s Dentechovim timom izraditi personalizirani plan za ostvarenje vašeg idealnog osmijeha.

Samo neke od prednosti nošenja Invisalign aparatića su:

  • manje posjeta ortodontu,
  • maksimalna udobnost nošenja,
  • praktična nevidljivost aparatića,
  • predvidljivost rezultata terapije,
  • predvidljivost trajanja terapije,
  • mogućnost skidanja za potrebe jela, pića i održavanja oralne higijene,
  • smijanje bez ograničenja!

Želite ispraviti vaše zube? Saznajte jeste li kandidat za Invisalign nevidljivi aparatić i ostvarite 20% uštede.

@dentech_smiles Kako izgleda intraoralno skeniranje u sklopu besplatnog Invisalign pregleda i konzultacija? #dentech #invisalign #savjeti #savjetizavas #osmijeh #estetika ♬ Seaside - Lord Sky

Svi kandidati koji se odluče na ortodontsku terapiju Invisalign nevidljivim aparatićem u Dentechu to mogu ostvariti po sniženoj cijeni u iznosu 2800,00 EUR do kraja prosinca. Pritom je standardna cijena u iznosu 3500,00 EUR snižena za 20%.

Uz to, svi koji se odluče na Invisalign terapiju dobivaju i besplatno čišćenje zubnog kamenca s pjeskarenjem, izradu rendgenskih snimki te retainere (na završetku terapije) u vrijednosti 390,00 EUR!

Rezervirajte vaš besplatan Invisalign pregled i konzultacije u Dentechu putem info@dentech.hr, 021/488-699 ili 099/482-7567 i doznajte jeste li kandidat za Invisalign nevidljivi aparatić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 10:25