StoryEditor
ZdravljeFAT KILLER

Danijela Pupovac pomaže Hrvaticama u mršavljenju: Ovo će vam biti zadnja dijeta!

Piše M.K.
6. svibnja 2016. - 21:30
Fat Killer 5
rgx time: 3.3140182495117E-5

Vrhunska trenerica Danijela Pupovac zna kako se do ljeta dovesti u željenu formu, u Hrvatsku je naime dovela Fat Killer, online video program sastavljen od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu.

Riječ je o programu koji se bavi ekstremnim mršavljenjem na najbrži mogući način, traje dva i pol mjeseca, uključuje treninge u trajanju od najviše 25 minuta dnevno i plan prehrane.

"Prednost ovakvih treninga je što se mogu odrađivati bilo gdje, a vrijeme i treninzi se mijenjaju kroz tjedne i mjesece, paralelno s polaznikovom spremom i kondicijom. Na isti način prilagođava se i prehrana.

Pospješuje lipolizu

Treninzi su kombinacija HIIT i metaboličkih treninga, koji su poznati po podizanju hormona koji pospješuju lipolizu, proces sagorijevanja masti..." -pojašnjava trenerica.

Danijela Pupovac, koja je na australskom institutu za fitness stekla diplomu "master trener", ističe kako je riječ o interaktivnom programu, polaznici su dužni redovno uploadati dnevnik prehrane, koje ona pregledava i komentira.

Na svakom treningu zapisuju se brojevi odrađenih ponavljanja ili vrijeme u kojem su odrađene vježbe, kako bi se sljedećim treningom pokušali prestići. Tako se održava intenzitet i bez prisutnosti trenera. Video treninzi su snimljeni sa uputama za pravilna izvođenjima te upozorenjima na česte pogreške.

"U paket su uključene i konzultacije preko Skypea ili live streama. Najlakše je započeti novi fitness program, problem se javlja kad početni entuzijazam splasne, što je često nakon početnih upala mišića ili onog trenutka kada ogladnimo. Pobrinut ću se da vam ovo bude zadnji put da mršavite..." - obećala je Pupovac.

A kako sve to otprilike izgleda pogledajte u priloženom videu.

#FITNESS#FAT KILLER#DANIJELA PUPOVAC

Izdvojeno