StoryEditorOCM
Trendčudni ‘šnicelići‘

Ovakvog ga još niste jeli: dosadno povrće postalo je hit nakon što se netko odvažio na neočekivan korak, isprobali smo ga i odmah zavoljeli

5. ožujka 2020. - 13:13

Premda nije bila osobito oštra, zima je bila duga, dovoljno duga da nam svo povrće dosadi. Iskreno, kome je u ožujku do leće, graha, kelja, mrkve krumpira, a posebno do kupusa? Najeli smo ih se već na sve moguće načine. Ili ipak nismo? Jeste li već primijetili recepte za 'cabbage steaks', odnosno šnicele od kupusa. Zvuči preglupo da bi bilo istinito, no baš mi je zato privuklo pažnju. Nije bilo druge, ispitala sam ima li ga smisla usvojiti ili ga je bolje preskočiti.

U receptima se spominju i glavati, bijeli kupus i kelj, a meni je draži kelj i imala sam ga kod kuće, pa ćete mi oprostiti što sam se odlučila za njega. Priznajem da sam već odavno probala i zavoljela pečeni bijeli kupus, ali ne na ovaj način nego pečen zajedno s drugim povrćem i preliven vrhnjem.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. studeni 2024 21:18