StoryEditorOCM
StilCJELOVITO RJEŠENJE

Vedrana Ilić otkriva tajnu blistavosti svoje kože. Riječ je o Jalupro Skin Boosterima. Doznajte više!

Piše PROMO
14. kolovoza 2023. - 08:00

Jalupro Skin Boosteri pružaju cjelovito rješenje zahvaljujući sinergijskom učinku hijaluronske kiseline i aminokiselina, a namijenjeni su postizanju odmornog i osvježenog izgleda, pri čemu se koži vraća elasticitet, tonus i sjaj. U ovom ekskluzivnom intervjuu s Vedranom Ilić, poznatom splitskom osobnom stilisticom i influencericom, doznajemo više o njenom transformativnom iskustvu s Jalupro Skin Boosterima – minimalno invazivnim estetskim tretmanima namijenjenima regeneraciji i hidrataciji kože, koje možete pronaći u asortimanu estetskih usluga Dentech klinike u Splitu.

Vedrana, možete li nam reći nešto o svojim prvim dojmovima o Dentech klinici i Dentechovu pristupu estetskim tretmanima?

"Moji prvi dojmovi o Dentech klinici jako su ugodni i pozitivni. Prvenstveno me oduševilo ljubazno i vedro osoblje, koje uvijek stoji na raspolaganju za sva pitanja koja sam imala, kao i njihov moderan pristup estetskim tretmanima."

Što vas je motiviralo da istražite Jalupro Skin Boostere i kako ste uopće čuli za ovaj tretman?

"Za Jalupro Skin Boostere odlučila sam se nakon detaljnih konzultacija s doktoricom Tamarom Vegar, a sve je krenulo tako što sam kroz društvene mreže pratila rad klinike i sve njezine aktivnosti."

Kako vam je proces savjetovanja u Dentechu pomogao razumjeti dobrobiti i moguće rezultate Jalupro Skin Boostera?

"Proces savjetovanja mi je uvelike pomogao jer mi je doktorica ulijevala povjerenje, a smatram da je takav odnos jako bitan u trenutku kada doktoru u ruke prepustimo svoje lice."

Možete li nam ispričati svoje iskustvo tijekom tretmana Jalupro Skin Boosterima? Mnogi bi se ljudi mogli zapitati o oporavku povezanom s tretmanima kože. Kako je tekao vaš proces oporavka i jeste li brzo mogli nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima?

"Osobno volim njegovati prirodan izgled i željela sam da radimo postepeno kako bismo došli do željenih rezultata. Sam tretman skin boosterima jako je ugodan i vrlo brzo sam se vratila svojim aktivnostima. Moja koža je zahvalna i nisam imala nikakvih posebnih neugodnosti, osim blagog crvenila koje nestane za nekoliko sati. Doktorica mi je dala detaljne upute kojih sam se pridržavala, kako bi oporavak prošao što brže i jednostavnije, i naravno, kako bi učinak skin boostera bio što bolji!"

Kao influencerica, vaše putovanje u minimalno invazivne estetske tretmane vjerojatno je nadahnulo mnoge vaše sljedbenike. Kakav je osjećaj biti izvor motivacije za druge koji traže slična rješenja za poboljšanje tonusa kože?

"Na mom profilu skincare je nezaobilazna stanica mojih pratiteljica već dugi niz godina. Kroz godine sam isprobala jako puno tretmana i proizvoda i zaista ako im nešto preporučim, stojim iza toga. Danas je jako puno proizvoda na tržištu i konkurencija je zaista velika, zato se trudim da ne ‘šaram‘ previše i držim se radije provjerenih brendova s minimalnim izletima u nešto novo!"

Jeste li istražili neke druge tretmane ili usluge u Dentech klinici, i biste li preporučili njihove usluge svojim pratiteljima?

"Osim skin boostera u Dentech klinici radila sam i tretmane bora botoxom, kao i dermalne filere i imam samo pozitivna iskustva. Već sam ih preporučila i svojim dobrim prijateljicama, koje su također jako zadovoljne."

Zaključno, koju biste poruku željeli podijeliti s čitateljima o svom iskustvu s Jalupro Skin Boosterima i Dentech klinikom?

"S obzirom na odlične recenzije Dentech centra, ne trebam govoriti previše, možda najbolje da i sama napišem jednu! Sve u svemu, do sada sam jako zadovoljna i već se osjećam kao kod kuće! Također im je zahvalna i moja koža, a s obzirom da more i sunce dodatno isušuju kožu, skin boostere možete raditi i u ljetnom periodu. Stoga ako želite malo zablistati, zaista mogu savjetovati da zakažete vaš termin!"

Kako rezervirati svoj termin u Dentech klinici i pritom uštedjeti 20% na Jalupro Skin Boostere tijekom kolovoza?

Ljubazno osoblje Dentech dental centra na raspolaganju vam je svakim danom od ponedjeljka do petka putem info@dentech.hr, 021/488-699 ili Whatsapp/Viber aplikacija putem 099/482-7567.

Povodom ekskluzivne akcije koju vam Dentech klinika donosi u suradnji s Vedranom Ilić, cijena Jalupro Skin Boostera će u kolovozu iznositi 192,00 EUR, umjesto redovnih 240,00 EUR.

Rezervirajte vaš termin za besplatne i neobvezujuće konzultacije sa stručnjacima Dentech tima i doznajte više o željenom estetskom tretmanu još danas!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 02:20