Ako još niste ručali, niti počeli kuhati ručak, možda upravo mozgate što biste mogli pripremiti da je brzo gotovo i ukusno. Naš će se prijedlog svidjeti svima koji vole gljive i palentu jer ih recept koji ćete pronaći u nastavku baš lijepo spaja.
Riječ je o raguu od gljiva za koji će vam najbolje odgovarati smeđi šampinjoni jer su aromatičniji od običnih, no možete ih takošer pomiješati s običnima koji su ekonomičniji, dok će posebno dobar okus jelu dati dodatak suhih vrganja. Što se pak palente tiče, bit će vrlo kremasta i ukusna ako vodi za kuhanje dodate mlijeko, a u skuhanu palentu umiješate maslac i parmezan.
Ragu od gljiva s kremastom palentom
Sastojci:
350 g šampinjona
350 g smeđih šampinjona
25 g maslaca
150 ml crnog vina
125 ml temeljca od povrća
2 češnja...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....