StoryEditorOCM
Slanobrzinski ručak

Tri sastojka i tri minute trebaju vam za kremasti umak za tjesteninu punog okusa. Pogledajte kako se lako priprema!

Piše T. S. M.
12. ožujka 2025. - 11:17

Ne da vam se kuhati, a jeli biste nešto ukusno za ručak? Nudimo vam ideju za jelo s tjesteninom za koje su vam potrebna još samo dva sastojka. Ne, nisu to sir i papar, nije ovo cacco e peppe, nisu ni limun i sir, nije riječ ni o pasti con limone. Ali da, sir će vam trebati, preciznije, parmezan i to puno njega

Nudimo vam pojednostavljeni recept za tjesteninu u umaku alfredo. Izvorno se taj umak priprema od gustog vrhnja, češnjaka, maslaca i sira, no ova brzinska verzija puno je jednostavnija i ne zahtijeva kuhanje i gotov je za samo tri minute.

Pogledajte kako se lako priprema i to uz pomoć samo tri sastojka (tjestenine s malo vode u kojoj se kuhala, maslaca i sira), ovo je ideja koju uvijek možete iskoristiti kad imate samo desetak minuta vremena za pripremu ručka, a ljubitelj ste tjestenine i bogatih okusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
17. travanj 2025 21:02