StoryEditorOCM
Slanodelikatesa

Pikantni džem od luka idealan je prilog blagdanskim specijalitetima, a može biti i originalan poklon: dobili smo recept!

Piše T.S.M.
20. prosinca 2023. - 08:05

Postoji li uopće nešto što bi se moglo dodati omiljenim blagdanskim specijalitetima poput pršuta, sira i dobrog domaćeg kruha da ih učini još boljima za jelo? Odgovor je potvrdan: domaći džem od luka!

Oplemenit će sve plate sa suhomesnatim i sirnim delicijama, sjajno će se slagati uz topla slana peciva i kifliće, idealan je kao prilog pečenom mesu, a ako ga dodate u quiche i slične slane pite, okus ćete im podići na sasvim novu razinu. Također, ako nemate ideje što pokloniti gurmanu u vašem životu, evo vam originalnog rješenja...

Recept za ovaj fini pikantni džem dobili smo od Anje Maršić koju možete pratiti na Instagramu Hungry Anja., a Anjanam poručuje da je izvrstan na brusketama, zalogajima od lisnatog tijesta s kozjim sirom, u quicheu, na pizzi, uz biftek, u...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. prosinac 2024 14:01