Postoji li uopće nešto što bi se moglo dodati omiljenim blagdanskim specijalitetima poput pršuta, sira i dobrog domaćeg kruha da ih učini još boljima za jelo? Odgovor je potvrdan: domaći džem od luka!
Oplemenit će sve plate sa suhomesnatim i sirnim delicijama, sjajno će se slagati uz topla slana peciva i kifliće, idealan je kao prilog pečenom mesu, a ako ga dodate u quiche i slične slane pite, okus ćete im podići na sasvim novu razinu. Također, ako nemate ideje što pokloniti gurmanu u vašem životu, evo vam originalnog rješenja...
Recept za ovaj fini pikantni džem dobili smo od Anje Maršić koju možete pratiti na Instagramu Hungry Anja., a Anjanam poručuje da je izvrstan na brusketama, zalogajima od lisnatog tijesta s kozjim sirom, u quicheu, na pizzi, uz biftek, u...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....