Prije tridesetak godina i više, svečane su prilike bile nazamislive bez slatkiša koji se nazivao domaćom bajaderom. Jeste li ga i vi radili? Možda je vrijeme da mu se vratite, osobito ako imate problema s kolačima koji sadrže mlijeko - ova slatkiš ga nema ni kapi, ali pod uvjetom da ste nabavili kekse bez mlijeka, jer klasični "petit" keksi ga sadrže, pa pripazite.
Što se tiče čokolade, s Kraševom čokoladom za kuhanje nemate straha jer ne sadrži šećer, a po pitanju masnoće koristi se margarin, koji u nutritivnim smislu nije baš najbolja opcija pa razmisloite o tome da ga zamijenite kokosovim uljem ili nekom drugom nerafiniranom mašću.
Ono što je posebno dobro u ovom receptu je to što je ova slastica najbolja nakon dan-dva, pa je savršena za prilike u kojima kolače tr...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....