Šniceli su uvijek dobar izbor za ručak, a ako želite uživati u malo posebnijem načinu pripreme, nudimo vam recept u kojem je jedan pomalo neočekivan sastojak zaslužan za osobitu sočnost i mekoću. Recept je vrlo jednostavan, a jelo će vas oduševiti posebnim okusom i nježnom teksturom.
Šniceli u umaku od piva
Sastojci:
900 g junećih odrezaka
1 veća glavica luka
1-2 režnja češnjaka
200 ml umaka od rajčice
200 ml piva
200 ml vode
žličica začinskog bilja
brašno
ulje
sol, papar
Sastojci:
Za ovo jelo odresci trebaju biti jako tanki pa ih dobro istucite, a zatim posolite ih i popaprite. Uvaljajte ih u brašno samo sa jedne strane pa ih bacite na zagrijano ulje i pržite kratko s obje strane, samo da dobiju koricu.
Maknite meso iz tave, ubacite sitno nasjeckan luk pa dinstajte dok ne p...