StoryEditorOCM
SlanoSVILENKASTA TEKSTURA

Najbolji namaz od patlidžana priprema se kao od šale: Sandra ima super recept, pogledajte samo što dodaje balancanama...

Piše T. S. M.
9. kolovoza 2024. - 08:10

Odmorite malo od kupovnih pašteta i namaza, puni su aditiva i zasićenih masnoća. Iskoristite obilje koje nam nudi ljeto na vrhuncu i umjesto za umjetnim sastojcima posegnite za prirodnim - mogli biste se iznenaditi kako ukusan može biti namaz od zapečenih patlidžana, rajčica i češnjaka.

Ideju nam je dala Sandra Suhor, koju pratimo na Instagramu, koja nam je poslala odličan recept i video. Pogledajte i vidjet ćete što Sandra dodaje spomenutim sastojcima kako bi ova povrtna pašteta imala još bolju teksturu, ideja joj je odlična.

Za sve vas kojima se ne da gledati video, evo i napismeno: nakon što u pećnici ispeče patlidžane, rajčice i češnjak (cijelu glavicu), Sandra ih usitni u blenderu uz dodatak slanutka (bit će dosta jedna šaka) i oraha (njih će vam trebati upola manje). Rezultat je svilankast namaz koji je, kako nam poručuje, odličan za sendviče.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. studeni 2024 19:31