Sve što vam je potrebno za jednostava, ukusan i brzo gotov ručak su glavica kupusa, kobasica, malo rajčice koja može biti iz konzerve i malo začina. Sve će biti gotovo poprilično brzo i u jednoj teći, a uz mali trik koji ćemo vam otkriti u nastavku, jelo će biti još ukusnije.
Pirjani kupus s kobasicom
Sastojci
1 srednje velika glavica kupusa
200 g rajčice
1 kobasica
1 žličica mljevenepaprike
1 prstohvat limunske kiseline
malo peršina
ulje
sol, papar
Priprema:
Kupus narežite na trakice i pomiješajte s malo soli. Pustite ga da kratko odstoji pa ga rukama iscijedite od viška tekućine.
Zagrijte ulje, dodajte mu kupus, kratko pirjajte pa kad kupus počne hvatati boju dodajte rajčicu, mljevenu papriku i promiješajte, zalijte vrućom vodom i začinite solju i peršinom.
Kuhajte...