Kako režete luk nakon što ga prepolovite? Mislite li da je svejedno ili vjerujete da za to postoji samo jedan mogući način, u krivu ste. Itekako ima veze, a odluka ovisi o jelu u kojem ćete luk koristiti.
Kako bismo olakšali objašnjavanje, poslužit ćemo se zgodnim videom koji je na svom profilu objavio popularni food fotograf i stilist za hranu s gotovo 60 tisuća pratitelja, Michael Chao. Prema Chau, poznatom po svojim edukativnim savjetima i trikovima za što uspješniju pripremu hrane, način na koji želite da se vam se luk skuha ima puno veze s time kako ćete ga narezati. Bilo da želite komadiće koji zadržavaju svoj oblik i teksturu ili one koji se stapaju jelom dajući mu maksimum okusa, sve ovisi o smjeru u kojem režete luk.
Chaovo objašnjenje je jednostavno. ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....