Kiseli se kupus već sasvim lijepo ukiselio, najavljuju nam veliko zahlađenje - znači, ovih ćemo dana kuhati sarme. A da bi vam ispale baš najbolje moguće, pored kvalitetnih namirnica s uobičajenog popisa - kiselog kupusa, mesa, riže i štogod suhoga za ubaciti u lonac - trebat će vam još nešto. Možda ovaj sastojak do sada niste koristili, ali upućeni tvrde kako nadjevu daje sočnost i čini ga gotovo kremastim. Tajna je u svinjskoj masti.
Možete koristiti onu iz kantice, nastalu topljenjem sala za čvarke, možete koristiti i masnoću koju ste sačuvali od pečenja mesa, ali najbolje bi bilo koristiti svježu. To bi bila ona za čvarke ili bilo koja slična bijela mast koju skidate s mesa prije pečenja (odnosto, ako znate kako ispeći najbolje meso, ona koju ostavljate na mesu sv...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....