StoryEditorOCM
Savjetiisprobajte, lako je

Pečena svinjetina ili odojak bit će još bolji uz ovaj mali trik. Mnogima je nepoznat, a presudan je za vrlo bitan detalj

Piše T.S.M.
20. prosinca 2023. - 10:53

Mnogi ove godine razmatraju ideju o pečenju svinjetine umjesto odojka, drugima ne pada napamet odustati od najdraže blagdanske pečenke, no za što god se vi odlučili, dobro će vam doći savjet uz koji ćete biti sigurni da će vam jedan bitan detalj svečanog pečenja ispasti baš savršeno. Mislimo na hrskavo pečenu kožicu.

Koliko god meso bilo fino i mekano, ako je kožica žilava i bezvezna, pokvarit će vam užitak. Čak i ako ste od onih koji kožicu zajedno sa zadnjim komadićkom vidljive bijele masnoće ostavljate na rubu tanjura, morate priznati da pečena svinjetina ili odojak puno ljepše izglaedaju kad je korica hruskava, lijepo napuhnuta i mjehuričasta.

Mnogi misle kako im je za fino zapečenu koricu dovoljna dobra pećnica, drugi posežu za pivom, no ono što se pokazalo ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. prosinac 2024 06:09