Mnogi ove godine razmatraju ideju o pečenju svinjetine umjesto odojka, drugima ne pada napamet odustati od najdraže blagdanske pečenke, no za što god se vi odlučili, dobro će vam doći savjet uz koji ćete biti sigurni da će vam jedan bitan detalj svečanog pečenja ispasti baš savršeno. Mislimo na hrskavo pečenu kožicu.
Koliko god meso bilo fino i mekano, ako je kožica žilava i bezvezna, pokvarit će vam užitak. Čak i ako ste od onih koji kožicu zajedno sa zadnjim komadićkom vidljive bijele masnoće ostavljate na rubu tanjura, morate priznati da pečena svinjetina ili odojak puno ljepše izglaedaju kad je korica hruskava, lijepo napuhnuta i mjehuričasta.
Mnogi misle kako im je za fino zapečenu koricu dovoljna dobra pećnica, drugi posežu za pivom, no ono što se pokazalo ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....