Prije samo nešto malo više od mjesec dana Split je dobio po mnogočemu poseban ugostiteljski objekt - i već svi o njemu pričaju. A imaju o čemu i pričati. Koncept mu je zaista neobičan: na jelovniku je isključivo svinjetina, a štekat dijeli prostor s prodavačima voća i povrća. Doslovno. Prilikom našeg posjeta jedan je betonski banak dopola bio postavljen tanjurima i priborom za jelo, dok mu je ostatak bio prekriven verdurom ponuđenom na prodaju i dok je par turista zaneseno žvakao svoju porchettu s pestom od divljeg bilja i pijuckao vino, kupravenda je nudila i prodavala svoje zeleno blago.
Baš vam je zgodna ova simbioza, bilo je prvo što smo rekli Mladenu Livaji, jednom od suvlasnika objekta koji nosi ime "Gudin. Pigeria" pa smo ga zamolili da nam objasni kako taj suži...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....