Kad vidite sve one jahte koje plove u daljini, zapitate li se ikad tko na njima upravo uživa i u čemu? E pa sad imate priliku doznati mali djelić tog odgovora, a za to je zaslužan Splićanin u čijim kulinarskim bravurama uživaju sretnici koji krstare Jadranom. Nakon malo nagovaranja otkrio nam je što priprema na jahtama koje brode našim akvatorijem, a rekao nam je i što je kužinavao za plovidbe američkim vodama, jer je u Sjedinjenim Državama protekle dvije godine radio kao yacht chef. To mu je, u inverziji, i nickname na Instagramu, ako ga želite zapratiti, a pravo ime mu je Jerko Roso.
Njegov Instagram nipošto vam ne preporučujemo otvarati ako ste gladni, jer ćete pasti na muke od svih onih domaćih raviola, punjenih liganja, mariniranih škampa, hobotnica na mediteranski, ja...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....