StoryEditorOCM
Pričemiksologija na otoku

Antonia i Karlo miksaju koktele na sasvim novoj razini: koriste kulinarske i parfumerske tehnike, čak ručno rade led

Piše Dora Lozica
11. lipnja 2024. - 12:23

Korčula je zaista jedinstveno iskustvo, osim netaknute prirode, prekrasnih plaža i kristalno čistog mora, na ovom otoku na jugu Dalmacije možete uživati u čak dvije autohtone sorte bijelog vina grk i pošip, kojima se tehnički izvrsno gospodari, vrhunskom street foodu, ali i fine dining restoranima s Michelinovom zvjezdicom ili preporukom, a od ove godine i u kvalitetnim craft koktelima koji prate svjetske trendove moderne miksologije.

Za ovo potonje morat ćete posjetiti Lumbardu, šarmantno ribarsko naselje na istočnoj strani otoka. U središtu mjesta smjestila se omiljena ljetna destinacija ne samo otočana, već i brojnih turista i gostiju – Đir bar.

Mali, simpatični bar s pogledom na pješčanu plažu i Pelješki kanal nekad je bio sinonim za dobar sladoled, no vlasnica Antoni...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 12:24