StoryEditorOCM
Zvijezde onlineRENATA KONČIĆ

Minea objavila sliku s ruba bazena, svi su primijetili kako joj kupaći kostim super stoji: ‘Lijepa i prekrasna‘

Piše SCENA SD
10. kolovoza 2024. - 17:21

Na odmoru se nalazi i pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, a sada se javila fotografijom na svojim društvenim mrežama i oduševila brojne pratitelje. Minea je podijelila fotografiju u kupaćem kostimu, a slika je nastala pored bazena i na njoj je istaknuta pjevačicina figura.

‘‘Ljetni gušti‘‘, tekst je napisan uz fotografiju. Nadodala je i da u Primoštenu nastupa u subotu 10. kolovoza.  Nakon ove objave javili su joj se brojni pratitelji i uputili joj komplimente.  "Lijepa i prekrasna, veliki pozdrav i pusa tebi i tvojima", "Volim te puno kraljice moja", ‘‘Lijepo izgledaš‘‘, ‘‘Savršena‘‘, ‘‘Kraljice naša‘‘, pisali su pratitelji.

Minea je posljednjih godina smršavila, a nedavno je pričala o tome.

‘‘Nema tu neke velike tajne. Ja jednostavno znam što smijem jesti, što ne smijem. S godinama sam naučila što mom organizmu paše, što ne paše, tako da sam kompletno promijenila prehranu. Pazim što jedem i naravno vježbam. To je jedno pravilo koje svi znamo u životu, ali ga nažalost uvijek prihvaćamo najzadnje. Uvijek idemo linijom manjeg otpora, onda raznorazni tretmani.... Nema ništa od toga. Moraš paziti što jedeš, vježbati i onda će biti vidljiv rezultat. Ja sam bila uporna dvije i pol godine i isplatilo se‘‘, rekla je Minea za IN magazin. 

image

Minea

Vanesa Pandžić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 03:24