StoryEditorOCM
Zvijezde onlineJENNIE GARTH

Bivša glumica ‘Beverly Hills, 90210‘ otvoreno govori o menopauzi: ‘Svakodnevno je minsko polje, i fizički i psihički‘

Piše SCENA SD
10. kolovoza 2024. - 12:06

Bivša glumica "Beverly Hills, 90210" Jennie Garth (52), koja je u kultnoj seriji glumila Kelly Taylor, otvoreno je progovorila o menopauzi.

Podijelila je na Instagramu video svog treninga u teretani i govorila o izazovima s kojima se trenutno suočava.

Iako se čini da s lakoćom radi vježbe, Jennie je objasnila koliko menopauza utječe na njezinu kvalitetu života i energiju.

"Bit ću potpuno iskrena s vama", piše glumica. "U posljednje vrijeme imam problema s treninzima. Moj raspored putovanja i rada, moja bol, a da ne spominjem menopauzu, svakodnevno su minsko polje, i fizički i psihički."

image

Jennie Garth 

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Ostaje motivirana prisiljavajući se na trening. "Znam da ću se zbog toga osjećati sve bolje i bolje", kaže glumica. "Ali u posljednje vrijeme ponekad se osjećam kao da se moje tijelo bori protiv mene. Zaboravljam da se toliko toga događa u meni i uzrokuje toliko promjena da, naravno, ne mogu uvijek osjetiti ili si priuštiti ono što želim (ili očekujem)."

"Dajem sve od sebe i zbog toga se osjećam malo bolje", napisala je Jennie.

Jennie Garth bila je u braku s glazbenikom Danielom Clarkom od 1994. do 1996. godine. Godine 1996. upoznala je glumca Petera Facinellija tijekom snimanja filma "Plavuša je osveta" i bila je u braku s njim od 2001. godine. Bivši par zajedno ima tri kćeri. Garth je najavila razvod 2012. prije nego što je upoznala producenta Davea Abramsa na spoju na slijepo 2014. godine, s kojim se zaručila u travnju 2015. i ubrzo nakon toga udala.

image

Jennie Garth

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 16:43