StoryEditorOCM
TV&Realitywilliam Levy

Ovog latino zavodnika žene obožavaju, a sada stiže na HRT! Gledat ćemo ga u napetoj seriji koja osvaja svijet

Piše Scena SD
27. rujna 2024. - 20:43

Serija ‘Vuelve a mi‘ u kojoj glavnu ulogu ima latino zavodnik kubanskog podrijetla William Levy, uskoro stiže na HRT, a emitirat će se u terminu nakon podnevnog Dnevnika kad završi trenutna serija ‘Ples sudbine‘.

Potvrdili su nam to na HRT-u gdje su ‘Vuelve a mi‘ preveli kao ‘Zauvijek zajedno‘. Emitirat će se ukupno 95 epizoda. Ovaj projekt Telemunda naišao je na dobre reakcije gledatelja u svim zemljama gdje se dosad prikazivao.

Priča prati Nuriju, siromašnu ženu koja započinje kratku vezu sa Brauliom, ne znajući da je on jedan od vlasnika kompanije u kojoj radi, kako bi izdržavala sina i sestru. Životi glavnih likova se isprepliću nakon tragične otmice Nurijinog sina Andresa.

Levi tumači jednog od glavnih likova, a ovaj glumac kojeg smo na HRT-u već gledali u serijama ‘Oprezno s anđelom‘ i ‘Kava s mirisom žene‘ posljednjih je godina glavna tema tabloida zbog brojnih afera sa slavnim ljepoticama.

Iako gazi petim desetljećem, Story piše kako i dalje mami uzdahe nježnijeg spola gdje god se pojavi. Zgodniji je nego ikad, svaki mišić je redovitim treningom doveo do savršenstva, a njegov karizmatični osmijeh i dalje je omiljen ženama.

image

William Levy

HRT

Sa samo 20 godina preselio se s obitelji u Miami u želji da ostvari svoje snove. Igrao je bejzbol, a ljubav prema tom sportu prenio je i na sina. U početku je radio i kao model, studirao je glumu, a ulazak u reality show potpuno mu je promijenio život. Osim što je dobio brojne poslovne prilike, upoznao je i bivšu suprugu Elizabeth u koju se kao mladić zaljubio na prvi pogled.

Njegovom seksi izgledu nisu uspjele odoljele mnoge dame. Dugo je to trpjela i njegova bivša supruga Elizabeth. Što se njegovih brojnih afera tiče, poznato je da je suprugu varao, među ostalim, i s nekim kolegicama. Jedna od njih je Ximena Navarrete s kojom je igrao u telenoveli Oluja‘, o čemu je i sama govorila, a njihove zajedničke fotografije osvanule su na naslovnicama medija.

Zatim glumica Jacqueline Bracamontes, kojoj se čak zakleo da će zbog nje ostaviti suprugu, a o svemu je i ona javno progovorila. Priznala je da je vezu s Williamom prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dijete. On je sve negirao, ali malo tko je vjerovao u njegovu priču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 20:44