StoryEditorOCM
Showbizwilliam levy

Latino zavodnik kojeg žene obožavaju vratio se na HRT; donosimo životnu priču kubanskog Brada Pitta

Piše V. P.
17. listopada 2024. - 22:08

Serija ‘Vuelve a mi‘ u kojoj glavnu ulogu ima latino zavodnik kubanskog podrijetla William Levy (44), od danas se emitira na HRT-u, a prikazuje se u terminu nakon podnevnog Dnevnika.

Priča prati Nuriju, siromašnu ženu koja započinje kratku vezu sa Brauliom, ne znajući da je on jedan od vlasnika kompanije u kojoj radi, kako bi izdržavala sina i sestru. Životi glavnih likova se isprepliću nakon tragične otmice Nurijinog sina Andresa. Ovaj projekt Telemunda naišao je na dobre reakcije gledatelja u svim zemljama gdje se dosad prikazivao.

Levi tumači jednog od glavnih likova, a ovaj glumac kojeg smo na HRT-u već gledali u serijama ‘Oprezno s anđelom‘ i ‘Kava s mirisom žene‘ posljednjih je godina glavna tema tabloida zbog brojnih afera sa slavnim ljepoticama.

Iako gazi petim desetljećem, i dalje mami uzdahe nježnijeg spola gdje god se pojavi. Zgodniji je nego ikad, svaki mišić je redovitim treningom doveo do savršenstva, njegov karizmatični osmijeh i dalje je omiljen ženama.

Glumac je rođen na Kubi, a s 20 godina preselio se u Meksiko. U početku je radio kao model, studirao glumu, a ulazak u reality show potpuno mu je promijenio život, te je počeo dobivati uloge u meksičkim telenovelama stekavši titulu latino zavodnika.

Nije mu odoljela ni Jennifer Lopez jer se 2011. godine pojavio u njezinom spotu za pjesmu "I‘m into you" u kojem ju nije ispuštao iz strastvenog zagrljaja. No, nakon toga karijera mu kreće silaznom putanjom zbog želje da se probije u Hollywoodu, pa se uskoro opet vratio snimanju sapunica.

Naime, sporedne uloge mu u Los Angelesu nisu donosile velike honorare, pa se morao odreći i luksuznih automobila koje je vozio, a 2016. čak mu je zaplijenjena kuća zbog duga u iznosu od milijun dolara.

- Bio je arogantan i mislio da je cijeli svijet njegov i sada nema ništa. Mora progutati ponos i pronaći način na koji će zaraditi za život. Prolazi kroz težak period i vjerojatno će se morati vratiti sapunicama. Stvar je u tome što se razbacivao novcem na početku karijere. Proslavio se u Meksiku, a onda je došao u Los Angeles. Želio je u holivudske filmove i sramio se glume u serijama, smatrao ih je mrljom u karijeri. Glumio je u projektima koji su prošli nezapaženo - otkrio je meksičkim medijima izvor blizak glumcu.

image

Vuelve a mi

HRT

Kubanski Brad Pitt, kako mu tepaju mediji, bio je 17 godina u braku s glumicom Elizabeth Gutierrez, s kojom ima i dvoje djece. Upoznali su se u reality showu Protagonistas de Novela koji je emitiran 2003. Ljubav između njih dvoje bilo je ono u čemu su gledatelji najviše uživali. Ona ga je zbog raznih afera čak dva puta ostavljala. Jednom je protiv njega podignuta i optužnica da je maloljetnicu namamio u hotelsku sobu i prisilio na spolni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Levy nikada nije demantirao da je spavao s dotičnom djevojkom, već je izjavio da je ona lagala o tome koliko ima godina.

Jedna od afera imao je i s meksičkom glumicom Jacqueline Bracamontes, kojoj se navodno zaklinjao da će zbog nje ostaviti suprugu. Jacqueline je vezu s Levyjem prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dijete. Kao glavni krivcac za raspad njegovog braka spominje se meksička glumica Barbara Lopez, kćer slavnog producenta Reynalda Lopeza. Upoznali su se tijekom rada na zajedničkom projektu, a izvori su za meksičke medije otkrili da je privlačnost među njima bila ogromna.

image

William Levy

Shutterstock

- Jedva je čekao da je odvede u krevet. U pauzama joj je govorio što bi joj sve želio raditi, a ona je pala na njegov šarm i, kao i mnoge druge, nije mu mogla odoljeti. Za njega je to bio samo seks, ali platio je to gubitkom majke svoje djece - rekao je izvor koji je želio ostati anoniman, dodavši i da je glumac suprugu prevario s čak 80 žena.

A ovako je Williamova supruga komentirala raspad njihova braka.

- Odlučila sam prekinuti vezu koju sam održavala osam godina s Williamom Levyjem. Uvijek sam stajala uz njega, unatoč upornim glasinama, koje sam potisnula jer nisam imala razloga sumnjati u snagu naše zajednice. Odlučna sam stati na kraj ovom odnosu za dobro svoje djece i sebe, dugujem sebi poštovanje prije svega kao ženi i majci - kazala je Elizabeth Gutierrez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 22:12