StoryEditorOCM
TV&RealityUSKORO ZAPOČINJE

Najdugovječniji član žirija popularnog showa Stjepan Vukadin otkriva što se ‘kuha‘ u novoj sezoni MasterChefa Nove TV

Piše SCENA SD
9. rujna 2024. - 14:15
‘Stvarno smo od prvog dana snimanja kliknuli i dobro funkcioniramo uz zezanciju, ali i ozbiljnost‘, kaže Stjepan VukadinPress Nova TV

Sedma sezona MasterChefa samo što nije krenula s prikazivanjem, a nedjelja, 15. rujna rezervirana je za prvu epizodu kojoj se, osim gledatelja, vesele i članovi žirija. Goran Kočiš, Mario Mihelj i Stjepan Vukadin spremni su zauzeti svoja mjesta u žiriju i upustiti se u dinamičnu potragu za novom kulinarskom zvijezdom. Dok će Goran i Mario prvi puta osjetiti odgovornost koju nosi uloga MasterChef žirija, Stjepan Vukadin kao najdugovječniji član ulazi u svoju četvrtu sezonu svjetski poznatog zabavnog showa.

image

Stjepan Vukadin

Press Nova TV

Iako su iza njega već tri uspješne sezone, Stjepan ne skriva uzbuđenje oko nove sezone, kao ni zadovoljstvo onime što je imao prilike vidjeti na audicijama: "Ja sam ugodno iznenađen kandidatima koji nam dolaze i kako super funkcioniraju stvari na setu. Imamo jako zanimljive kandidate i jako dobre kuhare“.

image

Stjepan Vukadin

Press Nova TV

No osim novih kandidata od kojih ima visoka očekivanja, za dobru atmosferu na setu ove godine pobrinuli su se i novi kolege u žiriju za koje ima samo riječi hvale. "Stvarno smo od prvog dana snimanja kliknuli i dobro funkcioniramo uz zezanciju, ali i ozbiljnost“, otkriva Stjepan i najavljuje jako dobar materijal za novu sezonu. Iako mu je, tvrdi, još uvijek rano za procijeniti tko je od njih troje najstroži, smatra da se njihovi karakteri savršeno nadopunjuju. "Možda je Mario najmekši sa svojim, rekao bih, lakim osmjehom. Goran s tehničke strane sve lijepo posloži i argumentira, a ja sam nešto između – strog, ali pravedan“, objašnjava Stjepan.

image

Stjepan Vukadin

Press Nova TV

Najviše mu se u sjećanje urežu jela koja ga ostave bez teksta, pa je faktor iznenađenja nešto čemu se posebno raduje i ove sezone, a na pitanje po čemu će nova sezona biti posebna spremno odgovara: "Iz godine u godinu kažem da će nova sezona biti dobra, zanimljivija i bolja od prošle u nekim dijelovima i stvarno je tako. Imam takav osjećaj i ove godine i mogu reći da će u ovoj sezoni biti dosta twistova, iznenađenja i zanimljivih situacija.“ Nedostaju li mu stare kolege, čuje li se s bivšim kandidatima, koja mu je sezona dosad bila najdraža te brojne detalje sa snimanja Stjepan je otkrio u intervjuu za Novu TV.

Faktor iznenađenja mogu očekivati i gledatelji MasterChefa jer ni u sedmoj sezoni neće nedostajati noviteta, zapleta te uspona i padova, a prve kandidate koji će se upustiti u ultimativnu kulinarsku avanturu upoznajte u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!

image

Stjepan Vukadin

Press Nova TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 14:15