StoryEditorOCM
ShowbizSLAVNI GLAZBENIK

U novom intervjuu Rod Stewart (79) priznaje: ‘Svjestan sam da su mi dani odbrojani, ali ja se ne bojim‘

Piše SCENA SD
30. srpnja 2024. - 09:32

U siječnju 2025. godine Rod Stewart (79) proslavit će svoj rođendan i to okrugli. Pjevač objašnjava: "Svjestan sam da su mi dani odbrojani, ali ja se ne bojim." Nada se da će proživjeti još 15 godina - i želi uživati u tome. Međutim, za to treba i više brinuti o svome zdravlju.

Rock zvijezda je u intervjuu za britanske novine "The Sun" rekla: "Svi moramo umrijeti u nekom trenutku, tako da smo svi u istom čamcu." Odlučio je: "Uživat ću u posljednjih nekoliko godina koliko god je to moguće. Reći ću nekoliko – vjerojatno još 15." 

image

Sir Rod Stewart i Rachel Hunter oženili su sina Liama

Vlasta Weddings/dubrovnik Luxury Weddings/

Glazbenik se ne želi još umiroviti. Stewart je 2024. putovao Europom u sklopu svoje turneje "One Last Time", a u lipnju je održao i koncerte u Leipzigu, Berlinu, Hamburgu, Kölnu i Münchenu. Njegova predstava "The Hits" u "Caesars Palace" završava 7. kolovoza nakon 13 godina. I dalje pije "kao vrag" nakon nastupa - ali ne više do jutarnjih sati kao nekada.

"Nisam više tip iz 70-ih i 80-ih i ne mogu ostati budan cijelu noć, napiti se i poludjeti i još uvijek imati takav glas. Danas se moram brinuti o svom glasu prije i poslije svakog nastupa."

image

Rod Stewart, britanski kralj i David Beckham

Kirsty Wigglesworth/Afp

Stewart, koji je preživio i rak prostate i štitnjače, i sam pokušava zauzeti razumniji pristup: "Sada više pažnje posvećujem svom zdravlju nego prije. To je vrlo važno." Čak je i "pomalo hipohondar" i cijeni "dobrobiti prekrasne medicinske znanosti". Stoga želi provesti pročišćavanje krvi nakon povratka u Veliku Britaniju. "Zato što su mi rekli da stvarno jača organizam."

image

Rachel Hunter i Rod Stewart 

David Thomson/Afp

Ali ne trebaju mu tablete. "Ponekad uzimam protuupalno sredstvo kada mi koljeno stvara probleme, ali vrlo rijetko." Održava se "vrlo, vrlo fit" i ima istog trenera već 31 godinu. "Treniramo tri do četiri puta tjedno." Čak i nakon posljednjeg nastupa u Las Vegasu, Stewartu neće biti dosadno. Također već planira turneju po Velikoj Britaniji s pijanistom Joolsom Hollandom (66).

Cijela njegova obitelj je "uključena" u rođendansku zabavu

"80. rođendan organizirati će moja voljena supruga Penny: ona ima velike planove, ali ne smijem razgovarati o njima. Ne znam ni što su. U osnovi sam to samo prepustio njoj." Sva njegova djeca i unuci su uključeni. "Oni znaju, a ja ne."

image

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv.Ignacija u Dubrovniku

Tonci Plazibat/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 21:56