StoryEditorOCM
PanoramaPOTVRDE JOŠ NEMA

Hoće li Beckham uskoro postati vitez, Sir Rod Steward sve izenadio: ‘Davide, tvoj red će uskoro doći‘

Piše MOZAIK SD
12. lipnja 2024. - 11:50

Na dodjeli nagrada King‘s Foundation u u palači St. James u Londonu sinoć je vladalo dobro raspoloženje. Kralj Charles III. razgovarao je i smijao se sa svojim gostima, uključujući neke poznate osobe: Roda Stewarta i suprugu Penny Lancaster, Davida Beckhama, Siennu Miller, Naomi Campbell ...

image

Tijekom kratkog govora Rod je izjavio da će nogometna legenda David uskoro dobiti istu čast kao i on prije gotovo deset godina

Kirsty Wigglesworth/Afp

Osim kralja i rock zvijezda Rod Stewart je bio raspoložen za šale: rekao je da bi David Beckham uskoro mogao dobiti posebnu čast. Rod je proglašen vitezom 2016. godine i od tada se može nazvati "Sir". Rod Stewart održao je kratki govor na dodjeli nagrada i predvidio da će mu se 49-godišnja nogometna legenda uskoro moći pridružiti: "Penny i ja smo tako počašćeni što smo ambasadori Kraljeve zaklade. Također mi je velika čast biti vitez. Davide, tvoj red će uskoro doći.", piše Daily Mail.

Bivši kapetan Engleske tada bi se mogao pridružiti dugom popisu sportskih zvijezda koje su dobile takvu čast, uključujući Bobbyja Charltona i Alexa Fergusona. David Beckham je 2003. godine dobio britanski Red za zasluge. Nedavno je nogometna zvijezda predstavljena kao ambasador Kraljeve zaklade, a britanski mediji nagađaju je li to korak prema priznanju.

image

Kralj Charles III. i David Beckham

Kirsty Wigglesworth/Afp

Nagrade King‘s Foundation namijenjene su odavanju počasti učenicima, učiteljima, bivšim studentima i partnerima zaklade. U večernjim satima uručeno je ukupno devet nagrada. Zaklada nudi obrazovne tečajeve i vodi projekte obnove diljem Velike Britanije, oslanjajući se na dugogodišnju etiku monarha da radi u skladu s prirodom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 11:52