StoryEditorOCM
ShowbizTajnoviti partner

Jelena Perčin plesala je s muškarcem, a to nije bio Ante Gelo! Snimili smo je raspoloženu na koncertu u Veloj Luci

Piše M. k. p.
30. srpnja 2024. - 18:09

Sinoć na koncertu u čast Oliveru "Trag u beskraju", među okupljenom mnogobrojnom publikom, uočili smo vidno raspoloženu i uvijek elegantno odjevenu glumicu Jelenu Perčin. U ležernom ljetnom izdanju, u društvu Ive Ajduković i nekolicine prijatelja, toliko je uživala u koncertu, da smo je u jednom trenutku uhvatili kako zagrljeno  pleše  s muškarcem, koji je cijelu večer bio s njom. 

image

Vidno raspoložena Jelena Perčin u društvu Ive Ajduković i prijatelja.

M.k.p./

Premda ju mediji posljednjih mjeseci dovode u kontekst emotivne veze s Antom Gelom, koji je i glavni organizator ove manifestacije, sinoć opet nisu dali priliku biti viđeni zajedno. 

image

U zagrljaju nepoznatog muškarca.

M.k.p./
image

Jelena Perčin pleše s nepoznatim muškarcem.

M.k.p./

Naime, dubrovačka glumica sa zagrebačkom adresom snimljena je i u petak na trajektu "Oliver", na putu prema Veloj Luci, na kojemu je održan "koncert zagrijavanja" u izvedbi Gele, Jure Brkljače i Dina Petrića, a na oduševljenje i u suradnji sa svim putnicima na brodu.

image
Ante Čizmić/Cropix
image

Ante Gelo

Ante Čizmić/Cropix

Jelena Perčin, čiji ljubavni život toliko svih golica, početkom prošle godine obznanila je da se razvodi od devet godina mlađeg kolege, crnogorskog glumca Momčila Otaševića, s kojim je provela u braku pet godina i zajedno su dobili dvoje djece.

Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kad su 2016. zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo". Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Prije toga bila je u vezi s ugostiteljem Kristijanom Babićem, s kojem je dobila kćer.

Gelo je prošlog ljeta, nakon razvoda od prve supruge, zamalo uplovio u novi brak na Korčuli s HRT-ovom producenticom Petrom Topolovec. Tako su makar pisali brojni domaći mediji.

Svadba se trebala održati lani početkom kolovoza upravo na Korčuli, nakon koncerata posvećenih Oliveru Dragojeviću, no do nje nije došlo.

image

Malo odmora nakon plesa.

M.k.p./
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 21:28