StoryEditorOCM
ShowbizVIDJELO SE NA NJEMU

Kad se Duško Ćurlić nije sinoć skinuo iz odijela i skočio u more, neće nikad! Na plus 33 stupnja voditelj proživio pakao

Piše SCENA SD
30. srpnja 2024. - 19:46

"Bogme, Dušku Ćurliću nije bilo lako.... Na onoliko stupnjeva, u masi od 30 tisuća ljudi, obučen u odijelo... ne mogu zamisliti kako bi mi bilo na njegovom mjestu" - prepričava nam sudionik sinoćnje manifestacije u Veloj Luci, "Trag u beskraju", koji je veličanstveni koncert u čast Olivera pratio s broda u veselom društvu.

"I nama je bilo vruće, skočili smo svi bar po jedan put u more rasfriškat se i baš smo njega komentirali, njega i odijelo, uf" - priča nam Splićanin.

image

Duško Ćurlić je i sinoć, vrućini i odijelu usprkos, bio na visini voditeljskog zadatka

Ante Čizmić/Cropix

Svjedoči nam kako je gledao ljude, muškarce u godinama i dotjerane žene, kako svlače sa sebe košulje, zavrću nogavice, toćaju noge u moru u potrazi za mrvom osvježenja.

Ako se Ćurliću takvo nešto i motalo po glavi, sigurno to nije mogao realizirati. Tko zna, možda jest kasnije. Nakon što su se kamere ugasile i njegova službena dužnost završila, kad je konačno mogao s odijelom svući sa sebe ulogu profesionalca, kakav nedvojbeno jest uvijek i svugdje, i biti samo "Duško kojemu je vruće".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 20:28