StoryEditorOCM
Showbiz‘TRAG U BESKRAJU‘

Sjećate ga se? Roko je stigao iz Amerike, ima posebnu ulogu u Veloj Luci: ‘Doma je najlipše, spiza, more, nema bolje...‘

Piše VInko Paić
29. srpnja 2024. - 07:00

Kao poseban gost iznenađenja na večerašnjem koncertu "Trag u beskraju" pojaviti će se i mladi Splićanin Roko Blažević, kojeg se sjećamo kao našeg eurovizijskog predstavnika.

Talentirani glazbenik u jeku pandemije otišao je na drugi kraj svijeta, a u Americi živi svoj dugo snivani američki san. Student je na fakultetu Los Angeles College of Music, za kojeg kaže kako je savršeno mjesto za povezivanje s uspješnim glazbenicima i utjecajnim ljudima iz glazbene industrije.

Nakon što stekne diplomu na ovom prestižnom Sveučilištu, mladi će Splićanin steći titulu profesora pjevanja i vokalnog performansa.

"Prije misec dana sam se vratio u Hrvatsku i ovog ljeta se planiram uglavnom odmarati, jer u Americi stvarno dosta radim. A doma je ipak najlipše, doša sam na svoju spizu, na more, di ćeš bolje od toga?!", smije se Roko.

image
Livio Andrijić/Cropix

Pitamo ga za ulogu posebnog gosta iznenađenja na koncertu "Trag u beskraju"?

"Doša sam i poslom i guštom" - zagonetno će Roko.

Zanima nas voli li slušati Oliverove pjesme?

"Moram priznati da je Oliver osoba s naše estrade koja me najviše oblikovala kao umjetnika. Biti ovdje u njegovom rodnom mjestu za mene je jedna ogromna čast i užitak, presretan sam što sam tu!".

Nezaobilazno pitanje bilo je i ono o Eurosongu.

"Teško da ćete me vidjeti dogodine na Dori, još treba faks gurat… Ali nikad ne reci nikad, ako se dogodi prava pisma, zašto ne? Pratija sam ove godine Eurosong i ponosan sam do neba na našeg Marka, koji je to odradio to fantastično! Pobjeda mu je izmakla za dlaku, ali je on iz svega toga izašao kao pobjednik" - rezimirao je Roko.

image

Roko Blažević na generalnoj probi koncerta "Trag u beskraju" sinoć u Vela Luci

Livio Andrijić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 01:53